Cum îmi dresez câinele. 101 trucuri pas-cu-pas

Autor: Kyra Sundance
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
49,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

O MARE DIVERSITATE DE TRUCURI pentru orice rasă de câine şi pentru orice nivel de abilităţi. Prin dresaj, cu răbdare şi perseverenţă, îl poţi învăţa cum să ceară ceva, cum să facă plecăciuni, cum să aducă telecomanda sau ziarul şi multe, multe alte trucuri utile şi nostime. INSTRUCȚIUNI...

O MARE DIVERSITATE DE TRUCURI pentru orice rasă de câine şi pentru orice nivel de abilităţi. Prin dresaj, cu răbdare şi perseverenţă, îl poţi învăţa cum să ceară ceva, cum să facă plecăciuni, cum să aducă telecomanda sau ziarul şi multe, multe alte trucuri utile şi nostime.

INSTRUCȚIUNI PAS-CU-PAS ilustrate cu numeroase fotografii de calitate.

O METODĂ MODERNĂ ŞI EFICIENTĂ DE DRESAJ ŞI DE ANTRENAMENT prin care exerciţii cu grad sporit de dificultate sunt învăţate pe bucăţi.

 

KYRA SUNDANCE ŞI CHALCY, bravul ei brac german, sunt o echipă de nivel internaţional care participă la competiţii canine şi la evenimente sportive, dar şi la expoziţiii sau spectacole de circ. Au apărut împreună în secvenţe de film şi în emisiuni TV din toată lumea, inclusiv în faimoasa emisiune a lui Jay Leno.

 

O carte scrisă cu pricepere şi dăruire, din dorinţa de a împărtăşi tuturor iubitorilor de câini experienţa unică de a-ţi instrui prietenul patruped. Găseşti aici metode optime de comunicare cu câinele pentru a stabili o legătură afectuoasă cu el.

 

Peste un milion de exemplare vândute în toată lumea!

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
178x229
Nr. pagini:
attribute_icon
208
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3619-5
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate