permanent noutate

- 20%

Cum recunosti minciuna

0% of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 39,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 39,99 lei

Oamenii – prieteni, rude, colegi de serviciu, agenți de vânzări – ne mint tot timpul. Zi de zi, oră de oră, în mod constant. Nici unul dintre noi nu este imun și cădem cu toții victime. În conformitate cu studiile făcute de cercetători, majoritatea persoanelor au de-a face cu aproape 200 de minciuni zilnic. Acum, putem face ceva pentru a identifica minciunile. Cartea Pamelei Meyer unește trei surse – recunoașterea facială, realizarea interviurilor și un studiu de teren cuprinzător – într-un corp specializat de informații realizat special pentru a ajuta liderii din lumea afacerilor să detecteze înșelătoria și să obțină informațiile de care au nevoie pentru a-și realiza cu succes cele mai importante interacțiuni și tranzacții.

Cum recunoști minciuna aduce, pentru prima dată, ani de cunoștințe – aflate anterior doar în posesia comunității de informații, la academiile de poliție și în universități – în birourile corporațiilor, la ședințele de management, la interviurile pentru angajare, în desfășurarea procedurilor legale și la negocierile de afaceri. Învață secrete de comunicare pe care până acum nu le cunoșteau decât câțiva oameni de știință, specialiști în interogatorii și din servicii secrete.

• Cea mai periculoasă expresie facială de care trebuie să ții cont în afaceri și în relații personale

• 10 întrebări care îi vor face pe oameni să îți spună tot

• O metodă simplă în 5 pași de depistare și de stopare a minciunilor rostite la aproape fiecare negociere și interviu cu miză

• Zeci de posturi și de expresii faciale care ar trebui să te pună în stare de alertă maximă

• Expresiile și răspunsurile verbale care separă poveștile adevărate de cele menite să înșele

• Cum să îți creezi un cerc de sfătuitori care să-ți garanteze succesul

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 feb. 2024
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Pamela Meyer
Traducator(i) : Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-630-319-674-9