- 25%

- 25%

Cum să-ți (re)lansezi cariera

Autor: Dale Carnegie
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
60% of 100
Preț standard 29,90 lei Preț special 22,43 lei

Reducere 25%

în stoc

Descriere Cum să-ți (re)lansezi cariera

„AJUNGE CEL MAI DEPARTE ACELA CARE ESTE DISPUS SĂ ACȚIONEZE ȘI SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ. BARCA BAZATĂ PE CERTITUDINI NU SE ÎNDEPĂRTEAZĂ NICIODATĂ PREA MULT DE ȚĂRM.“ DALE CARNEGIE   Te simți neîmplinit la locul de muncă? Ai sentimentul că îți lipsește ceva, te trezești dimineața...

Descriere Cum să-ți (re)lansezi cariera

„AJUNGE CEL MAI DEPARTE ACELA CARE ESTE DISPUS SĂ ACȚIONEZE ȘI SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ. BARCA BAZATĂ PE CERTITUDINI NU SE ÎNDEPĂRTEAZĂ NICIODATĂ PREA MULT DE ȚĂRM.“

DALE CARNEGIE

 

Te simți neîmplinit la locul de muncă? Ai sentimentul că îți lipsește ceva, te trezești dimineața nefericit, în așteptarea unei noi zile de lucru? Ți-ai dori să schimbi ceva, dar nu știi de unde să începi? Ai rămas recent fără slujbă?

Activitatea profesională reprezintă o parte esențială a vieții noastre. Unii sunt fericiți cu locul de muncă pe care îl au și nu simt nevoia unei schimbări. Alții își doresc o promovare, o schimbare a decorului sau o nouă provocare. Mai mult, poate vizează chiar o transformare totală – să schimbe cu totul domeniul de activitate și să o ia de la zero sau chiar să înceapă o afacere pe cont propriu.

Un ghid clar și ușor de pus în aplicare, care te va ajuta să-ți găsești împlinirea profesională, oferindu-ți sfaturi practice pentru a te lămuri în privința dorințelor și a nevoilor tale și a găsi soluții potrivite, indiferent de calea pe care vrei să o urmezi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
May 2019
Tip coperta:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-33-3526-6
Traducator(i):
Manuela Bulat
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 16.06.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate