- 60%

Cum sa schimbi lumea. Mecanismele prin care poti influenta oamenii si cursul evenimentelor

0% of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 19,96┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 19,96┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Aproape tot ce ╚Ötim despre felul cum se r─âsp├óndesc schimb─ârile vine de la autori de succes care ne ofer─â o imagine clar─â despre lume, unde ÔÇ×influenceriiÔÇť sunt cei mai importan╚Ťi, ideile cu ÔÇ×priz─â la publicÔÇť devin ÔÇ×viraleÔÇť, iar comportamentele bune sunt ÔÇ×stimulateÔÇť. Problema este c─â, ├«n lumea pe care o descriu ei, informa╚Ťia se r─âsp├ónde╚Öte, dar convingerile ╚Öi comportamentele r─âm├ón la fel.

C├ónd vine ├«ns─â vorba de o schimbare de durat─â ├«n ceea ce g├óndim sau ├«n felul cum tr─âim, dinamica e alta: convingerile ╚Öi comportamentele nu se transmit de la o persoan─â la alta la fel de simplu ca un virus. Adev─ârata poveste a schimb─ârilor sociale este mai complex─â. C├ónd ne ├«nt├ólnim cu o idee nou─â, re╚Ťelele noastre sociale ne ghideaz─â r─âspunsurile ├«n moduri surprinz─âtoare.

Folosind cercet─âri aprofundate, dar accesibile ╚Öi exemple fascinante ÔÇô de la r─âsp├óndirea coronavirusului p├ón─â la succesul mi╚Öc─ârii Black Lives Matter, e╚Öecul platformei Google+ ╚Öi apari╚Ťia polariz─ârii politice ÔÇô, Cum s─â schimbi lumea prezint─â informa╚Ťii de ultim─â or─â ce revolu╚Ťioneaz─â paradigma prin care ├«n╚Ťelegem ce anume determin─â schimb─ârile ╚Öi cum putem influen╚Ťa lumea din jurul nostru.

 

ÔÇ×Damon Centola sintetizeaz─â elegant cercet─ârile de ultim─â or─â din ╚Ötiin╚Ťa re╚Ťelelor, sociologie ╚Öi psihologie ├«ntr-un ghid extrem de important care ne poa te ajuta s─â facem schimb─âri ├«n vie╚Ťile noastre individuale, ├«n afaceri, ├«n societate ╚Öi nu numai.ÔÇť Jonah Berger, autorul c─âr╚Ťilor Catalizatorul ╚Öi Contagios

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 16 mar. 2022
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Damon Centola
Traducator(i) : Alina Bratu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-8165-2