- 70%

-70%

Curcubeul

Preț special 8,97 lei

Reducere 70%

Preț standard 29,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Curcubeul spune povestea a trei cupluri, din trei generații ale familiei Brangwen din Nottinghamshire, Tom–Lydia, Anna–Will și Ursula–Anton, începând cu anii 1840 până în primii ani ai secolului XX. Preocuparea esențială a lui Lawrence o reprezintă viața pasională a personajelor sale,...

Curcubeul spune povestea a trei cupluri, din trei generații ale familiei Brangwen din Nottinghamshire, Tom–Lydia, Anna–Will și Ursula–Anton, începând cu anii 1840 până în primii ani ai secolului XX. Preocuparea esențială a lui Lawrence o reprezintă viața pasională a personajelor sale, relațiile sexuale și psihologice complexe dintre bărbați și femei, lupta individului pentru împlinire în cadrul căsniciei și în contextul schimbării circumstanțelor sociale, proces care se dovedește a fi tot mai dificil de-a lungul generațiilor.

În 1915, reprezentarea sinceră a sexualității în Curcubeul a provocat scandal, romanul fiind acuzat de obscenitate și interzis aproape imediat după publicare. Astăzi este recunoscut ca unul dintre romanele clasice englezești ale secolului XX.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
560
ISBN:
978-606-33-2543-4
Din aceeasi categorie Vezi toate