- 30%

- 30%

De ce nu? Peste 1111 de raspunsuri despre orice

Autor: Crispin Boyer
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 89,90 lei Preț special 62,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Descriere De ce nu? Peste 1111 de raspunsuri despre orice

Toată lumea are o mulțime de întrebări care încep cu „DE CE?“ Dar sunt milioane de întrebări incitante și fascinante în categoria „DE CE NU?“ Deci... DE CE SA NU CITESTI CARTEA ASTA?   PREZINTĂ peste 1111 de răspunsuri despre orice ai vrut vreodată să știi. Poate că la unele lucruri nici nu te-ai gândit,...

Descriere De ce nu? Peste 1111 de raspunsuri despre orice

Toată lumea are o mulțime de întrebări care încep cu „DE CE?“ Dar sunt milioane de întrebări incitante și fascinante în categoria „DE CE NU?“ Deci...

DE CE SA NU CITESTI CARTEA ASTA?

 

PREZINTĂ peste 1111 de răspunsuri despre orice ai vrut vreodată să știi. Poate că la unele lucruri nici nu te-ai gândit, cum ar fi „De ce nu are Luna un nume universal?“ Sau poate că sunt întrebări care nu îți dau pace, precum „De ce nu pot să-mi ling cotul cu limba?“ Toate își găsesc răspunsul aici! De la date fascinante despre animale la adevărate enigme despre oameni, această carte te va surprinde la fiecare pagină!

CONȚINE fotografii superbe realizate de National Geographic, ilustrații amuzante și un design plin de culoare ce te va captiva!

GĂSEȘTI SUTE de ajutoare pentru teme, răspunsuri fascinante, subiecte incitante și cultură populară, mituri spulberate, sfaturi, întrebări prostești cu răspunsuri serioase, personalități și multe altele!

CE MAI AȘTEPȚI? Copiii (și adulții) curioși au nevoie de răspunsuri acum! DE CE NU?

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Mar 2021
Tip copertă:
Broșată
Format:
232x302
Nr. pagini:
224
ISBN:
978-606-33-6345-0
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 20.05.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate