lipsă stoc

- 45%

Volumul 19. Descopera Psihologia. Depresia. Cum sa o intelegem si sa o depasim

0% of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 21,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 21,95 lei

José Ramón Alonso

Profesor de biologie celulară și director al Laboratorului de plasticitate neuronală al Institutului de neuroștiințe din Castilla și León

Depresia depreciază semnificativ calitatea vieții celor care suferă de ea, le afectează negativ productivitatea și chiar scurtează speranța de viață. Dar, în ciuda frecvenței și gravității sale, continuă să fie o boală stigmatizată care este ținută ascunsă pe nedrept și este abordată cu rușine și tăcere vinovată. Cu toate acestea, nimeni nu este responsabil pentru suferința provocată de depresie, deoarece nu există părți vinovate. Persoana deprimată nu este pur și simplu tristă sau melancolică (două emoții naturale), ci suferă mai degrabă de o boală care afectează corpul, sistemul nervos, gândurile, emoțiile și comportamentul.

Această carte reunește cele mai recente descoperiri din știință pentru a înțelege și a face față depresiei, deoarece pacienții depresivi simt că lucrurile se îmbunătățesc atunci când știu exact ce li se întâmplă și își dau seama că suferă de o boală dificilă și de durată, dar vindecabilă.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 nov. 2022
Traducator(i) : Daniel D. Marin
Tip Coperta : Cartonată
Format : 160x230
Numar pagini : 144
ISBN : 978-606-33-8894-1