- 30%

- 30%

Desene în acuarelă și guașă. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic

Seria: 5314

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 9,54 lei Preț special 6,68 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 30.07.2021

Acest album este destinat copiilor de la 3 la 5 ani și familiarizează micuții, prin activitățile propuse, cu noi modalități de redare artistică a obiectelor. Prin realizarea lor, copilul va exersa diverse tehnici artistice prin care se pot obține efecte neobișnuite, datorită picăturilor de ploaie, a viscolului, a valurilor...

Acest album este destinat copiilor de la 3 la 5 ani și familiarizează micuții, prin activitățile propuse, cu noi modalități de redare artistică a obiectelor. Prin realizarea lor, copilul va exersa diverse tehnici artistice prin care se pot obține efecte neobișnuite, datorită picăturilor de ploaie, a viscolului, a valurilor mării etc.

Unul dintre principalele obiective ale adulților este formarea personalității artistice a preșcolarului, realizată prin activități de redare artistică a imaginilor reale. În timpul reproducerii diverselor tablouri din natură, copilul trăiește o mulțime de sentimente contradictorii, de exemplu, se bucură când realizează imaginea, se întristează când nu-i reușește ceva, se entuziasmează când trece peste vreo dificultate.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2013
Tip coperta:
attribute_icon
Capsată
Format:
attribute_icon
290x215
Nr. pagini:
attribute_icon
12
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-011-6
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate