- 60%

-59.96%

Desene în acuarelă și guașă. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic

Preț special 3,82 lei

Reducere 60%

Preț standard 9,54 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Acest album este destinat copiilor de la 3 la 5 ani și familiarizează micuții, prin activitățile propuse, cu noi modalități de redare artistică a obiectelor. Prin realizarea lor, copilul va exersa diverse tehnici artistice prin care se pot obține efecte neobișnuite, datorită picăturilor de ploaie, a viscolului, a valurilor...

Acest album este destinat copiilor de la 3 la 5 ani și familiarizează micuții, prin activitățile propuse, cu noi modalități de redare artistică a obiectelor. Prin realizarea lor, copilul va exersa diverse tehnici artistice prin care se pot obține efecte neobișnuite, datorită picăturilor de ploaie, a viscolului, a valurilor mării etc.

Unul dintre principalele obiective ale adulților este formarea personalității artistice a preșcolarului, realizată prin activități de redare artistică a imaginilor reale. În timpul reproducerii diverselor tablouri din natură, copilul trăiește o mulțime de sentimente contradictorii, de exemplu, se bucură când realizează imaginea, se întristează când nu-i reușește ceva, se entuziasmează când trece peste vreo dificultate.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2013
Tip copertă:
Capsată
Format:
290x215
Nr. pagini:
12
ISBN:
978-606-686-011-6
Din aceeasi categorie Vezi toate