- 25%

Dezastre și accidente. Ghid practic de supraviețuire

Preț special 32,44 lei

Reducere 25%

Preț standard 43,25 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 11.05.2021

105 sfaturi esențiale în caz de dezastruAceasta este cartea de care ai nevoie, indiferent de ce ți-a pregătit mama natură când viața și sănătatea ta sunt în joc.Oricine poate fi nevoit să devină erou când se confruntă cu un dezastru. Ca atare, trebuie să știi cum să bandajezi o rană, cum să înfrunți o tornadă...

105 sfaturi esențiale în caz de dezastru

Aceasta este cartea de care ai nevoie, indiferent de ce ți-a pregătit mama natură când viața și sănătatea ta sunt în joc.

Oricine poate fi nevoit să devină erou când se confruntă cu un dezastru. Ca atare, trebuie să știi cum să bandajezi o rană, cum să înfrunți o tornadă mortală sau cum să iei rapid decizii de viață sau de moarte după un accident aviatic. Deși nimeni nu poate fi pregătit pentru orice eveniment, oricine poate învăța lucrurile esențiale pentru propria supraviețuire și pentru a-i salva pe alții. Această carte te poate ajuta să rămâi în viață.

Rich Johnson și editorii de la Outdoor Life au văzut de toate, au făcut de toate și sunt teferi și nevătămați. În aceste pagini îți arată ce trebuie să faci pentru a te descurca în orice situație – uragan, cutremur, naufragiu, incendiu și zeci de alte scenarii desprinse din realitate.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2014
Tip copertă:
Broșată
Format:
140 x 210
Nr. pagini:
96
ISBN:
978-606-686-580-7
Din aceeasi categorie Vezi toate