- 35%

- 35%

Dicționar ilustrat englez-român cu prințese Disney. 500 de cuvinte

Seria: 5224

Autor: Disney
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 48,07 lei Preț special 31,25 lei

Reducere 35%

Acest dicționar ilustrat cuprinde circa 500 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleză, prezentate copiilor într-o formă grafică extrem de atractivă. Cuvintele-titlu sunt aranjate în ordine alfabetică și sunt ilustrate cu imagini din celebrele povești Disney cu prințese. După cuvântul-titlu este indicat cu italice...

Acest dicționar ilustrat cuprinde circa 500 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleză, prezentate copiilor într-o formă grafică extrem de atractivă. Cuvintele-titlu sunt aranjate în ordine alfabetică și sunt ilustrate cu imagini din celebrele povești Disney cu prințese.

După cuvântul-titlu este indicat cu italice statutul lui morfologic: substantiv, verb, adjectiv, adverb. Uneori sunt menționate sinonimul sau antonimul cuvintelor-titlu, precum și anumite forme neregulate (de pildă, pluralul unor substantive, gradele de comparație, verbele neregulate). Fiecare definiție este urmată de câte un enunț care ilustrează folosirea în comunicare a cuvântului respectiv.

Uneori, această propoziție cuprinde o expresie tipică, frecvent utilizată, care este apoi menționată separat, pentru o mai bună memorare. În cuprinsul unora dintre articole veți găsi expresii idiomatice utile sau verbe compuse importante care conțin cuvântul-titlu.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2013
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată, cu clapete
Format:
attribute_icon
180 x 260
Nr. pagini:
attribute_icon
176
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-227-1
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate