lipsă stoc

Dimiter. Colecția Thriller

0% of 100
34,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Într-o sală de interogatoriu din Albania, gardienii torturează un individ acuzat de spionaj. După ce evadează, anchetatorii își dau seama că nu era nimeni altul decât Paul Dimiter, „agentul din iad”, despre care circulă zvonul că l-ar fi omorât pe liderul nord-vietnamez Ho Și Min.

Un an mai târziu, într-un spital din Ierusalim, un medic salvează viețile oamenilor în timpul zilei și dezbate texte din Sfânta Scriptură în timpul nopții. Alături de un ofițer de poliție venit să aresteze un bolnav psihic ucigaș, medicul încearcă să deslușească o serie de morți ciudate, explorându-și totodată propria viață și relațiile cu lumea înconjurătoare.

Dezbaterile despre scrierile sfinte, despre rău, dragoste și moarte continuă pe măsură ce întreaga poveste se îndreaptă spre un deznodământ exploziv și cu totul surprinzător. Un thriller psihologic cu tema religioasă, o dilemă cutremurătoare, țesută abil în jurul lui Dimiter: este ființă umană sau diavol?

 

„O poveste despre răzbunare, căutare spirituală, pierderi și dragoste, scrisă cu măiestrie” Publishers Weekly

 

„La aproape patruzeci de ani de la megasuccesul Exorcistul, William Peter Blatty explorează un alt iad: totalitarismul.” – The New York Post

 

„Captivantă și inteligentă, cartea este deopotrivă o poveste polițistă și un thriller religios, în buna tradiție a lui Eco din Numelui trandafirului” – Allan Folsom

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 sept. 2010
Tip Coperta : Broșată
Format : 120x190
Numar pagini : 304
ISBN : 978-973-675-900-0