- 25%

Disney English. Let's sing! Cântă cu mine!/Sing Along with Me! (Carte+CD)

Preț special 21,60 lei

Reducere 25%

Preț standard 28,80 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Fiecare carte din seria Disney English. Let's sing! include 8 cântece pe diferite teme, gândite anume pentru a-i învăța pe copii cuvinte și propoziții în limba engleză. Fiecare cântec este precedat de un text introductiv și de două casete care conțin cuvintele și frazele-cheie pe baza cărora sunt concepute versurile...

Fiecare carte din seria Disney English. Let's sing! include 8 cântece pe diferite teme, gândite anume pentru a-i învăța pe copii cuvinte și propoziții în limba engleză.

Fiecare cântec este precedat de un text introductiv și de două casete care conțin cuvintele și frazele-cheie pe baza cărora sunt concepute versurile melodiei. Activitățile pe baza textului sunt simple și amuzante, iar caseta Action!/ Acțiune! vă propune o serie de jocuri creative, pe baza cântecului.

Versurile în limba engleză pot fi ascultate și urmărite totodată în carte, iar traducerea lor în limba română ajută la înțelegerea mesajului. Disney English. Let's sing! oferă întregii familii o ocazie jucăușă și interactivă de a se familiariza cu limba engleză.

Cântați, amuzați-vă și învățați împreună cu copiii voștri cântecele prietenilor din formația Disney!

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2013
Tip copertă:
Cartonată
Format:
190x235
Nr. pagini:
48
ISBN:
978-606-686-056-7
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate