- 50%

-49.96%

Disney English. Winnie de Pluș. Distracție pentru orice anotimp/Fun for All Seasons

Seria: 5224

Preț special 6,22 lei

Reducere 50%

Preț standard 12,43 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul,...

Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are șase etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conține jocuri noi și interesante, a căror complexitate crește treptat.

După terminarea fiecărui joc, copiii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obținute, sporind astfel interesul celor mici, care se vor simți mândri de realizările lor și vor fi mai interesați de aceste activități.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Nov 2012
Tip copertă:
Capsată
Format:
210x280
Nr. pagini:
32
ISBN:
978-606-21-0146-6
Din aceeasi categorie Vezi toate