- 30%

- 30%

Disney English. Winnie de Pluș. Distracție pentru orice anotimp/Fun for All Seasons

Seria: 5224

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 12,43 lei Preț special 8,70 lei

Reducere 30%

Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul,...

Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are șase etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conține jocuri noi și interesante, a căror complexitate crește treptat.

După terminarea fiecărui joc, copiii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obținute, sporind astfel interesul celor mici, care se vor simți mândri de realizările lor și vor fi mai interesați de aceste activități.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2012
Tip coperta:
attribute_icon
Capsată
Format:
attribute_icon
210x280
Nr. pagini:
attribute_icon
32
ISBN:
attribute_icon
978-606-21-0146-6
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate