- 80%

-80%

Disney. Soy Luna. Stil si pasiune

Seria: 5509

Disney
Preț special 5,98 lei

Reducere 80%

Preț standard 29,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 16.04.2021

Luna este o adolescentă care a fost adoptată de familia Valente din Cancún, Mexic. Ea merge la liceul Black South și are propriul ei grup de prieteni: Nina (prietena ei cea mai bună), Ambar (dușmana ei), Delfina, Jazmin, Jim, Yam, Nico, Pedro, Matteo („Băiatul Fraga”) și cel mai bun prieten, Simon. Lunei îi place să...

Luna este o adolescentă care a fost adoptată de familia Valente din Cancún, Mexic. Ea merge la liceul Black South și are propriul ei grup de prieteni: Nina (prietena ei cea mai bună), Ambar (dușmana ei), Delfina, Jazmin, Jim, Yam, Nico, Pedro, Matteo („Băiatul Fraga”) și cel mai bun prieten, Simon. Lunei îi place meargă cu rolele, fiind angajată prima dată la BurgerWheels. Cu toate acestea, viața ei se schimbă atunci când părinții ei primesc o ofertă de muncă la Conacul Benson în Buenos Aires, Argentina, unde va trebui se mute întreaga familie. Luna descoperă o lume a patinajului pe role, Jam&Roller, care o va face viseze, învețe și muncească ca devină cea mai bună patinatoare.

Luna va reuși devină pe zi ce trece o elevă mai bună la colegiu și trebuie treacă peste toate obstacolele create de Ambar, impulsionată fiind de pasiunea ei. Cu determinare, entuziasm, pasiune pentru mersul cu rolele, noua ei dragoste pentru Matteo, dar și pentru Simon, va descoperi astfel dansul pe role unde va cunoaște prieteni noi și va descoperi cine este cu adevărat: o fată isteață, frumoasă, inteligentă, pasionată, hotărâtă.

Cu ajutorul Lunei și al cărții iți vei descoperi stilul și pasiunile.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
210x240
Nr. pagini:
48
ISBN:
978-606-33-1436-0
Serie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate