- 30%

- 30%

Disney. Soy Luna. Stil si pasiune

Seria: 5509

Autor: Disney
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,93 lei
Luna este o adolescent─â care a fost adoptat─â de familia Valente din Canc├║n, Mexic. Ea merge la liceul Black South ╚Öi are propriul ei grup de prieteni: Nina (prietena ei cea mai bun─â), Ambar (du╚Ömana ei), Delfina, Jazmin, Jim, Yam, Nico, Pedro, Matteo (ÔÇ×B─âiatul FragaÔÇŁ) ╚Öi cel mai bun prieten, Simon. Lunei ├«i place s─â...

Luna este o adolescent─â care a fost adoptat─â de familia Valente din Canc├║n, Mexic. Ea merge la liceul Black South ╚Öi are propriul ei grup de prieteni: Nina (prietena ei cea mai bun─â), Ambar (du╚Ömana ei), Delfina, Jazmin, Jim, Yam, Nico, Pedro, Matteo (ÔÇ×B─âiatul FragaÔÇŁ) ╚Öi cel mai bun prieten, Simon. Lunei ├«i place s─â mearg─â cu rolele, fiind angajat─â prima dat─â┬ála BurgerWheels. Cu toate acestea, via╚Ťa ei se schimb─â atunci c├ónd p─ârin╚Ťii ei primesc o ofert─â de munc─â la Conacul Benson ├«n Buenos Aires, Argentina, unde va trebui s─â se mute ├«ntreaga familie. Luna descoper─â o lume a patinajului pe role, Jam&Roller, care o va face s─â viseze, s─â ├«nve╚Ťe ╚Öi s─â munceasc─â ca s─â devin─â cea mai bun─â patinatoare.

Luna va reu╚Öi s─â devin─â pe zi ce trece o elev─â mai bun─â la colegiu ╚Öi trebuie s─â treac─â peste toate obstacolele create de Ambar, impulsionat─â fiind de pasiunea ei. Cu determinare, entuziasm, pasiune pentru mersul cu rolele, noua ei dragoste pentru Matteo, dar ╚Öi pentru Simon, va descoperi astfel dansul pe role unde va cunoa╚Öte prieteni noi ╚Öi va descoperi cine este cu adev─ârat: o fat─â istea╚Ť─â, frumoas─â, inteligent─â, pasionat─â, hot─âr├ót─â.

Cu ajutorul Lunei ╚Öi al c─âr╚Ťii i╚Ťi vei descoperi stilul ╚Öi pasiunile.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
48
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
210x240
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1436-0
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  25 sept. 2017
Autor(i)  :  Disney
Numar pagini  :  48
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  210x240
ISBN  :  978-606-33-1436-0

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate