Drumul spre iad

Autor: Ian Kershaw
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
44,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.09.2021

n vara anului 1914, cea mai mare parte a Europei s-a pr─âbu╚Öit ├«ntr-un r─âzboi at├ót de catastrofal ├«nc├ót a zdruncinat politica ╚Öi ├«nsu╚Öi sistemul de credin┼úe al continentului ├«ntr-un mod fundamental. Dezastrul i-a ├«nsp─âim├óntat pe supravie╚Ťuitori ╚Öi a ╚Öocat o civiliza╚Ťie care ├«╚Öi asumase total rolul de model pentru...

n vara anului 1914, cea mai mare parte a Europei s-a pr─âbu╚Öit ├«ntr-un r─âzboi at├ót de catastrofal ├«nc├ót a zdruncinat politica ╚Öi ├«nsu╚Öi sistemul de credin┼úe al continentului ├«ntr-un mod fundamental. Dezastrul i-a ├«nsp─âim├óntat pe supravie╚Ťuitori ╚Öi a ╚Öocat o civiliza╚Ťie care ├«╚Öi asumase total rolul de model pentru restul lumii. Totul s-a pr─âbu╚Öit ├«ntr-un haos de o s─âlb─âticie aflat─â dincolo de orice termen de compara╚Ťie. ├Än 1939, europenii aveau s─â ├«nceap─â un al doilea conflict care a reu╚Öit s─â fie chiar ╚Öi mai teribil ÔÇô un r─âzboi ├«n care uciderea civililor a ocupat scena central─â ╚Öi care a culminat cu Holocaustul.

Drumul spre iad ne spune aceast─â poveste cu ├«n╚Ťelegere, fler ╚Öi originalitate. Kershaw reia evenimentele ├«ntr-o nara╚Ťiune fascinant─â, dar abordeaz─â ╚Öi problemele cele mai dificile pe care le ridic─â aceste ├«nt├ómpl─âri din trecut ÔÇô ce au ├«nsemnat ele pentru europenii care le-au declan╚Öat ╚Öi care le-au tr─âit ╚Öi ce ├«nseamn─â pentru noi.

 

Istorie la dimensiuni epice... ar trebui să figureze în lista lecturilor obligatorii. The New York Times

 

Ne aflăm în prezenţa unui istoric emerit. Spectator Magistral. The Economist

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2021
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110x165
Nr. pagini:
attribute_icon
1072
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6769-4
Traducator(i):
attribute_icon
Alexandru Țîrdea
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate