Drumuri de vis prin Europa. 26 de trasee prin cele mai spectaculoase locuri din Europa

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Drumuri de vis prin Europa. 26 de trasee prin cele mai spectaculoase locuri din Europa


Nota ta:
99,90 lei

Versiuni disponibile

Comorile culturale magnifice ale Europei, ora╚Öele pline de culoare ╚Öi peisajul unic au facut din acest continent una dintre cele mai populare destina╚Ťii de c─âl─âtorie. Drumuri de vis prin Europa prezint─â 26 dintre cele mai frumoase rute de-a lungul continentului: de la traseul Capului Nord din Norvegia, la...

Comorile culturale magnifice ale Europei, ora╚Öele pline de culoare ╚Öi peisajul unic au facut din acest continent una dintre cele mai populare destina╚Ťii de c─âl─âtorie. Drumuri de vis prin Europa prezint─â 26 dintre cele mai frumoase rute de-a lungul continentului: de la traseul Capului Nord din Norvegia, la ora╚Öele Inelului de Aur din Rusia, de la ora╚Öele hanseatice de pe coasta M─ârii Baltice, la Via Appia ├«n Italia, de la Drumul Romantic faimos ├«n toata lumea, la legendarul Camino de Santiago, ╚Öi de la o c─âl─âtorie prin Andaluzia, la turul Alpilor. 

Peste 800 de fotografii color ilustreaz─â cele mai frumoase rute ╚Öi destina╚Ťii. Locurile ╚Öi drumurile cheie sunt marcate ╚Öi explicate, h─âr╚Ťile suplimentare sco╚Ť├ónd ├«n eviden╚Ť─â ora╚Öele importante de pe traseu. Drumuri de vis prin Europa ofer─â informa╚Ťii practice referitoare la lungimea traseului, condi╚Ťiile de vreme, cea mai bun─â perioad─â pentru c─âl─âtorie ╚Öi legisla╚Ťia rutier─â local─â pentru a te ajuta sa planifici c─âl─âtoria ideal─â. H─âr╚Ťi de traseu special comandate detaliaz─â ├«ntreaga rut─â, sugereaz─â excursii, scot ├«n eviden╚Ť─â locuri de pe traseu ╚Öi descriu atrac╚Ťiile turistice. 

O nou─â abordare a c─âr╚Ťii clasice de c─âl─âtorie, combin├ónd fotografiile color cu un ghid practic.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Dec 2014
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-119-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  5 dec. 2014
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  234 x 297
ISBN  :  978-606-741-119-5