- 35%

Drumuri de vis prin Europa. 26 de trasee prin cele mai spectaculoase locuri din Europa

Preț special 62,55 lei

Reducere 35%

Preț standard 96,23 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Comorile culturale magnifice ale Europei, orașele pline de culoare și peisajul unic au facut din acest continent una dintre cele mai populare destinații de călătorie. Drumuri de vis prin Europa prezintă 26 dintre cele mai frumoase rute de-a lungul continentului: de la traseul Capului Nord din Norvegia, la...

Comorile culturale magnifice ale Europei, orașele pline de culoare și peisajul unic au facut din acest continent una dintre cele mai populare destinații de călătorie. Drumuri de vis prin Europa prezintă 26 dintre cele mai frumoase rute de-a lungul continentului: de la traseul Capului Nord din Norvegia, la orașele Inelului de Aur din Rusia, de la orașele hanseatice de pe coasta Mării Baltice, la Via Appia în Italia, de la Drumul Romantic faimos în toata lumea, la legendarul Camino de Santiago, și de la o călătorie prin Andaluzia, la turul Alpilor. 

Peste 800 de fotografii color ilustrează cele mai frumoase rute și destinații. Locurile și drumurile cheie sunt marcate și explicate, hărțile suplimentare scoțând în evidență orașele importante de pe traseu. Drumuri de vis prin Europa oferă informații practice referitoare la lungimea traseului, condițiile de vreme, cea mai bună perioadă pentru călătorie și legislația rutieră locală pentru a te ajuta sa planifici călătoria ideală. Hărți de traseu special comandate detaliază întreaga rută, sugerează excursii, scot în evidență locuri de pe traseu și descriu atracțiile turistice. 

O nouă abordare a cărții clasice de călătorie, combinând fotografiile color cu un ghid practic.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Dec 2014
Tip copertă:
Cartonată
Format:
234 x 297
Nr. pagini:
336
ISBN:
978-606-741-119-5
Din aceeasi categorie Vezi toate