- 40%

Dumas. Contele negru. Povestea adevaratului Monte-Cristo

Nota ta:
61 % of 100
RRP: 44,90┬álei Pre╚Ť special 26,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 44,90┬álei Pre╚Ť special 26,94┬álei

Genera╚Ťii ├«ntregi de cititori au fost fascinate de personajele lui Alexandre Dumas, mai ales de eroul nedrept─â╚Ťit din Contele de Monte-Cristo ╚Öi de spadasinii curajo╚Öi din Cei trei muschetari. Cu toate acestea, pu╚Ťini ╚Ötiu c─â aceste personaje memorabile au fost inspirate de tat─âl lui Dumas, generalul Alex Dumas, fiul unui conte francez ╚Öi al unei sclave negre din Haiti.

Tom Reiss ├«l readuce la via╚Ť─â pe generalul Dumas cu ajutorul coresponden╚Ťei nepublicate p├ón─â acum ╚Öi al cercet─ârilor istorice meticuloase, furniz├óndu-ne contextul necesar pentru a ├«n╚Ťelege c├ót de excep╚Ťional─â a fost via╚Ťa sa de general mulatru, ├«ntr-un imperiu cl─âdit pe munca sclavilor.

Din momentul ├«n care a reu╚Öit singur s─â p─âstreze un pod ├«n Alpi, ├«mpotriva a dou─âzeci de inamici, ╚Öi p├ón─â ├«n anii ├«n care a fost ╚Ťinut prizonier ├«ntr-o fort─ârea╚Ť─â, Alex Dumas s-a dovedit a fi un personaj captivant, pe care nici m─âcar imagina╚Ťia debordant─â a fiului s─âu nu l-ar fi putut inventa.

 

Reiss îndepărtează vălul uitării de pe imaginea lui Alex Dumas...Această carte remarcabilă este un adevărat monument dedicat memoriei lui. Washington Post

 

Impresionant... Reiss își conduce povestirea într-un ritm captivant... Wall Street Journal

 

O lucrare detectivistic─â realizat─â de un autor premiat... The Daily Mail

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 18 feb. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Tom Reiss
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 736
ISBN : 978-606-33-6734-2