- 50%

- 50%

-50%

Economie. Idei fundamentale

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 99,90┬álei Pre╚Ť special 49,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 21.09.2021

Ce se întâmpl─â în cazul unei recesiuni? Ce rol au banii? De ce pl─âtim taxe? Economia afecteaz─â fiecare aspect al vie┼úii noastre, de la modalitatea în care ajungem la lucru, pân─â la locul în care ne cheltuim banii – iar marile idei economice continu─â s─â ne modeleze lumea.Scris...

Ce se întâmpl─â în cazul unei recesiuni? Ce rol au banii? De ce pl─âtim taxe? Economia afecteaz─â fiecare aspect al vie┼úii noastre, de la modalitatea în care ajungem la lucru, pân─â la locul în care ne cheltuim banii – iar marile idei economice continu─â s─â ne modeleze lumea.
Scris într-un limbaj accesibil, volumul abund─â în explica┼úii concise care ne l─âmuresc jargonul, în diagrame care descurc─â i┼úele teoriilor complicate, în citate clasice care fac economia memorabil─â ┼či în ilustra┼úii ingenioase care ne îmbog─â┼úesc ┼či se joac─â cu în┼úelegerea noastr─â asupra economiei.
Oricât de multe a┼úi cunoa┼čte despre acest subiect, fie c─â sunte┼úi studen┼úi interesa┼úi de economie sau exper┼úi autodidac┼úi, în paginile acestei c─âr┼úi ve┼úi g─âsi o mul┼úime de lucruri care s─â v─â stimuleze curiozitatea.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Format:
attribute_icon
195 x 235
Nr. pagini:
attribute_icon
352
ISBN:
attribute_icon
978ÔÇĹ606ÔÇĹ33-1352ÔÇĹ3
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate