- 45%

-44.99%

Economie. Idei fundamentale

Preț special 54,95 lei

Reducere 45%

Preț standard 99,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100

Estimare livrare: 11.05.2021

Ce se întâmplă în cazul unei recesiuni? Ce rol au banii? De ce plătim taxe? Economia afectează fiecare aspect al vieţii noastre, de la modalitatea în care ajungem la lucru, până la locul în care ne cheltuim banii – iar marile idei economice continuă să ne modeleze lumea.Scris...

Ce se întâmplă în cazul unei recesiuni? Ce rol au banii? De ce plătim taxe? Economia afectează fiecare aspect al vieţii noastre, de la modalitatea în care ajungem la lucru, până la locul în care ne cheltuim banii – iar marile idei economice continuă să ne modeleze lumea.
Scris într-un limbaj accesibil, volumul abundă în explicaţii concise care ne lămuresc jargonul, în diagrame care descurcă iţele teoriilor complicate, în citate clasice care fac economia memorabilă şi în ilustraţii ingenioase care ne îmbogăţesc şi se joacă cu înţelegerea noastră asupra economiei.
Oricât de multe aţi cunoaşte despre acest subiect, fie că sunteţi studenţi interesaţi de economie sau experţi autodidacţi, în paginile acestei cărţi veţi găsi o mulţime de lucruri care să vă stimuleze curiozitatea.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Mar 2017
Tip copertă:
Cartonată
Format:
195 x 235
Nr. pagini:
352
ISBN:
978‑606‑33-1352‑3