- 25%

- 25%

Educație inteligentă pentru copii inteligenți

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Educație inteligentă pentru copii inteligenți


Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 29,93 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
29,93 lei

Ebook

Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
Dezvoltarea motivației • Construirea relațiilor • Gestionarea sensibilității • Gestionarea cooperării și a competiției • Atitudinea față de autoritate Copiii noștri, deși inteligenți, pot avea dificultăți la școală și în viață din diverse motive: fie sunt perfecționiști, fie se tem de efort, fiind...

Dezvoltarea motivației • Construirea relațiilor • Gestionarea sensibilității • Gestionarea cooperării și a competiției • Atitudinea față de autoritate

Copiii noștri, deși inteligenți, pot avea dificultăți la școală și în viață din diverse motive: fie sunt perfecționiști, fie se tem de efort, fiind obișnuiți cu succesele imediate, fie au dificultăți în a se înțelege cu cei de vârsta lor. Cartea de față reprezintă o soluție concisă și plină de idei practice, pe care le putem folosi pe măsură ce copiii cresc și se dezvoltă. Strategiile descrise de autori, psihologi cu experiență, pot fi puse în aplicare în viața de zi cu zi, ajutându-i pe copii să își gestioneze sentimentele, să le placă învățătura și să își construiască relații armonioase, pentru o viață împlinită.

Dr. Eileen Kennedy-Moore este psiholog clinician, specializată în parenting și în dezvoltarea socială și emoțională a copiilor. A mai publicat: „The Unwritten Rules of Friendship“ (coautoare), „Expressing Emotion“ și o carte premiată pentru copii, „What About Me? 12 Ways to Get Your Parents’ Attention Without Hitting Your Sister“. A fost invitată la The Today Show și la alte emisiuni de radio și televiziune și colaborează ca blogger cu Psychology Today.

Mark S. Lowenthal, doctor în psihologie, psiholog clinician, a fost director al Programului de Tratament Psihiatric Ambulatoriu pentru Copii și Adolescenți al Spitalului Trinitas, din Elizabeth, New Jersey. A contribuit la crearea, la nivel statal și local, a unor politici de sprijin pentru copiii cu probleme de sănătate mintală.

Cartea „Educație inteligentă pentru copii inteligenți“ a câștigat în SUA premiile Mom’s Choice Gold, Kidlutions și Nautilus Silver.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 200
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0520-7

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  29 mar. 2016
Autor(i)  :  Eileen Kennedy-Moore
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-33-0520-7