- 50%

Manualul lecturii cu voce tare

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 59,90 lei Preț special 29,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,90 lei Preț special 29,95 lei

Manualul clasic de lectură cu voce tare, într-o ediție nouă, revăzută și completată pentru o nouă generație de cititori

Încă de la prima sa publicare, în 1982, lucrarea lui Jim Trelease a atras milioane de părinți și de educatori dornici să le cultive și să le dezvolte copiilor imaginația și limbajul, pentru a deveni cititori pasionați.

Ediția a opta a Manualului lecturii cu voce tare, completată de Cyndi Giorgis, aduce în discuție beneficiile și importanța lecturii cu voce tare pentru o nouă generație de copii. Prin intermediul experiențelor povestite de autori, documentate cu cele mai noi cercetări științifice și exemplificate printr-o bibliografie atent selectată, Manualul oferă tehnici și strategii care să-i ajute pe copii, indiferent de mediul social sau de abilitățile personale, să descopere plăcerea lecturii și să-i îndrume pentru a deveni cititori pe viață.

 

„Această carte vorbește despre mai mult decât cititul cu voce tare. Vorbește despre timpul pe care părinții, profesorii și copiii îl petrec împreună într-o manieră iubitoare și folositoare.“ The Washington Post

„Acum, în era ecranelor, această carte este mai necesară ca oricând.Rosemary Wells, autoarea seriei animate Max și Ruby

„Antrenantă și plină de inspirație… bravo pentru Trelease! Îi îndemn pe toți cei care se preocupă de literație, indiferent dacă sunt părinți sau nu, să citească această carte.Los Angeles Herald Examiner

 

Înainte de a se retrage din circuitul lecturii, în 2008, Jim Trelease și-a petrecut 30 de ani discutând cu părinții, profesorii și librarii despre educația copiilor, despre literatură și despre impactul multimedia asupra cărților tipărite. Absolvent al University of Massachusetts, Trelease a fost un artist premiat și scriitor pentru Springfield Daily News.

Cyndi Giorgis este profesor de literatură pentru copii și adolescenți la Arizona State University, unde promovează importanța și impactul lecturii cu voce tare. A prezidat și a făcut parte din numeroase comitete de decernare a unor premii literare precum Caldecott Medal, Newbery Medal, Theodor Seuss Geisel Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 ian. 2022
Autor(i) : Jim Trelease
Traducator(i) : Ioana Diaconu
Tip Coperta : Broșată
Format : 150x230
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-7010-6