Educație plastică. Manual. Clasa a VII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
28,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 01.11.2021

Manualul constituie o resursă utilă în formarea competențelor prevăzute în programă. Exemplele de activități de învățare propuse sunt semnificative; ele țin seama de particularitățile vârstei elevilor. Manualul este structurat pe șase unități tematice și construcția lui permite crearea de punți de legătură cu...

Manualul constituie o resursă utilă în formarea competențelor prevăzute în programă. Exemplele de activități de învățare propuse sunt semnificative; ele țin seama de particularitățile vârstei elevilor.

Manualul este structurat pe șase unități tematice și construcția lui permite crearea de punți de legătură cu celelalte discipline studiate, respectiv cu istoria, limba și literatura română, consilierea și dezvoltarea personală, biologia etc. Astfel, prin abordarea integrată, elevii vor avea o perspectivă de ansamblu și vor înțelege mult mai bine evoluția artei în timp, în strânsă legătură cu activitățile oamenilor.

Paginile de evaluare conțin metode și instrumente complementare de evaluare (proiecte, portofolii, investigații, autoevaluare etc.) cu grad ridicat de relevanță pentru aplicabilitatea în viața de zi cu zi. Itemii de evaluare propuși acoperă întreaga gamă a tipologiei itemilor (obiectivi, semiobiectivi și subiectivi).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
80
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4029-1
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  9 aug. 2019
Numar pagini  :  80
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Clasa a VII-a
ISBN  :  978-606-33-4029-1

Din aceeasi categorie

Vezi toate