- 15%

Educatie muzicala. Manual. Clasa a V-a

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 25,42┬álei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 25,42┬álei

Manualul de Educa╚Ťie muzical─â pentru clasa a V-a este aprobat la licita╚Ťia organizat─â de Ministerul Educa╚Ťiei ├«n 2022.

Manualul este elaborat de Florentina Chifu, profesor cu o bogat─â experien╚Ť─â pedagogic─â, condi╚Ťie absolut necesar─â pentru a scrie un manual bun din punct de vedere metodic.

Pagina de deschidere a fiec─ârei unit─â╚Ťi de ├«nv─â╚Ťare cuprinde competen╚Ťele vizate de respectiva unitate ╚Öi-l provoac─â pe elev s─â cerceteze imagini, s─â r─âspund─â la ├«ntreb─âri-cheie care-i trezesc curiozitatea, ├«l determin─â s─â fac─â predic╚Ťii, s─â convoace cuno╚Ötin╚Ťe sau experien╚Ťe din diferite domenii, care pot avea leg─âtur─â cu tema unit─â╚Ťii.

Unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ťare care compun manualul con╚Ťin teme specifice ├«nv─â╚Ť─ârii educa╚Ťiei muzicale ╚Öi c├óntece atractive, accesibile v├órstei elevilor ca ambitus, linie melodic─â, structur─â ritmic─â, ├«n concordan╚Ť─â cu noua program─â ╚Öcolar─â. Toate sunt apropiate de universul copilului, de interesele specifice v├órstei ╚Öcolarului de clasa a V-a, trezind interesul pentru art─â ╚Öi cultur─â, stimul├ónd sim╚Ťul estetic, sim╚Ťul ritmic, auzul muzical al copiilor ╚Öi memoria muzical─â.

Abordarea ├«n manier─â original─â ╚Öi creativ─â a unit─â╚Ťilor de ├«nv─â╚Ťare, structurarea con╚Ťinuturilor ╚Öi operationalizarea acestora, ├«n manier─â liber─â ╚Öi inedit─â, accesibilizarea informa╚Ťiei selec╚Ťionate printr-o form─â de prezentare inteligibil─â ╚Öi stimulativ─â (imagini, tabele, indicatori, organizatori grafici), videoclipurile care prezint─â exemple de bune practici, asigurarea coeren╚Ťei pedagogice interne, limbajul accesibil, sunt caracteristici care recomand─â manualul ca pe un instrument util, de ├«nalt─â ╚Ťinut─â ╚Ötiin╚Ťific─â ╚Öi metodic─â.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 6 iun. 2022
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-9170-5