- 15%

Educatie plastica. Manual. Clasa a V-a

0% of 100
RRP: 28,90┬álei Pre╚Ť special 24,57┬álei
în stoc

Estimare livrare: 27.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 28,90┬álei Pre╚Ť special 24,57┬álei

Manualul de Educa╚Ťie plastic─â pentru clasa a V-a este aprobat la licita╚Ťia organizat─â de Ministerul Educa╚Ťiei ├«n 2022.

Manualul de Educa╚Ťie plastic─â de clasa a V-a a fost realizat conform prevederilor Programei ╚Öcolare pentru disciplina Educa╚Ťie plastic─â pentru clasele a V-a ÔÇô a VIII-a, aprobat─â prin ordinul Ministerului Educa╚Ťiei Na╚Ťionale nr. 3590/ 05.04.2016.

Pentru formarea competen╚Ťelor specifice, ├«n manual sunt propuse exemple de activit─â╚Ťi de ├«nv─â╚Ťare care valorific─â experien╚Ťa concret─â a elevului, integr├ónd strategii didactice adecvate unor contexte de ├«nv─â╚Ťare variate. Abordarea este specific─â v├órstei ╚Öi se bazeaz─â pe stimularea curiozit─â╚Ťii fa╚Ť─â de domeniul artei ├«n general ╚Öi al artei plastice ├«n mod special. S-a ╚Ťinut seama de argumentele care au stat la baza programei, respectiv de avalan╚Öa de informa╚Ťii ╚Öi influen╚Ťe ce vin pe cale vizual─â ├«n via╚Ťa de zi cu zi. Explorarea de c─âtre elevi a caracteristicilor specifice limbajului vizual va duce la optimizarea comunic─ârii func╚Ťionale.

Prin subiectele aplicative propuse, elevii ├«╚Öi consolideaz─â abilit─â╚Ťi ╚Öi atitudini, printre care ├«ncrederea ├«n variate posibilit─â╚Ťi de exprimare a sinelui, cu respect pentru valori, tradi╚Ťii ╚Öi oameni. Practic, ├«ntregul design propus de manual faciliteaz─â formarea competen╚Ťei cheie de sensibilizare ╚Öi exprimare cultural─â, recomandat─â la nivel european, prin:

-cultivarea sensibilit─â╚Ťii elevilor;

-aprecierea diversit─â╚Ťii exprim─ârii artistice;

-recunoa╚Öterea rolului factorilor estetici ├«n via╚Ťa de fiecare zi;

-dezvoltarea abilit─â╚Ťilor creative ale elevilor ╚Öi exersarea acestora ├«n diferite contexte.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 7 iun. 2022
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 80
ISBN : 978-606-33-9171-2