Educație socială. Manual în limba maghiară. Clasa a VIII-a

0% of 100
39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Manual aprobat MEC 2020

Manualul de Educație socială în limba maghiară - clasa a VIII-a cuprinde trei unități de învățare care respectă domeniile și conținuturile din programa școlară. Lecțiile sunt însoțite de activități de învățare-evaluare interactive, cu caracter practic aplicativ, care determină formarea competențelor specifice cu care acestea sunt corelate.

Organizarea conținutului manualului este dinamică și variată, oferind elevilor activități ancorate în realitate, prin intermediul cărora își exersează gândirea economică, dar și repere pentru dobândirea autonomiei economico-financiare. Abordează noțiuni de extremă actualitate, precum bugetul familiei/bugetul personal, instrumente și mijloace de plată, instituții bancare, produse și servicii bancare, ce contribuie la structurarea unei personalități a tânărului adecvate la imperativele societății moderne, în care cunoștințele în domeniul financiar au un rol determinant.Oferă elevilor șansa de a iniția, de a derula și de a evalua un proiect educațional, înțeles ca instrument de lucru necesar pentru desfășurarea activității în toate domeniile de interes ale vieții economico-financiare.

Acest manual le oferă elevilor o şansă în plus de a învăţa pentru perspectiva personală şi de grup, de a se dezvolta în ritm propriu, dar în pas cu explozia informaţională şi cu nevoile contemporane, oferind astfel un suport motivaţional în dobândirea competenţelor digitale şi nu numai!

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 iun. 2021
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-7231-5