- 40%

- 40%

Elizabeth a disparut

Autor: Emma Healey
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Elizabeth a disparut


Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 29,94┬álei

Versiuni disponibile

     Roman de suspans ╚Öi psihologic sofisticat ╚Öi, în acela╚Öi timp, medita╚Ťie sfâ╚Öietor de onest─â asupra memoriei, identit─â╚Ťii ╚Öi îmb─âtrânirii, Elizabeth a disp─ârut spune povestea lui Maud, o femeie în vârst─â care se lupt─â cu ravagiile demen╚Ťei senile ╚Öi care...

     Roman de suspans ╚Öi psihologic sofisticat ╚Öi, în acela╚Öi timp, medita╚Ťie sfâ╚Öietor de onest─â asupra memoriei, identit─â╚Ťii ╚Öi îmb─âtrânirii, Elizabeth a disp─ârut spune povestea lui Maud, o femeie în vârst─â care se lupt─â cu ravagiile demen╚Ťei senile ╚Öi care începe o c─âutare disperat─â pentru a-╚Öi g─âsi cea mai bun─â prieten─â, Elizabeth, despre care crede c─â a disp─ârut. Demersul ei în c─âutarea adev─ârului o va purta înapoi zeci de ani ╚Öi va avea consecin╚Ťe cutremur─âtoare.

     Nimeni nu o crede îns─â pe Maud – nici fiica ei, Helen, nici îngrijitoarele ei, nici poli╚Ťia, nici, mai ales, temperamentalul fiu al lui Elizabeth, Peter. Înarmat─â cu noti╚Ťe scrise de mân─â pe care ╚Öi le las─â singur─â ╚Öi cu un sentiment cople╚Öitor c─â Elizabeth are nevoie de ajutorul ei, Maud este hot─ârât─â s─â descopere adev─ârul ╚Öi s─â-╚Öi salveze prietena iubit─â.

     Dar indiciile pe care le descoper─â par s─â o conduc─â tot mai departe în propriu-i trecut, la o alt─â dispari╚Ťie r─âmas─â nerezolvat─â – cea a surorii ei, Sukey, survenit─â la scurt timp dup─â al Doilea R─âzboi Mondial.

     În timp ce amintirile vii ale tragediei care a avut loc cu mai mult de cincizeci de ani în urm─â o cople╚Öesc, Maud g─âse╚Öte o nou─â motiva╚Ťie în c─âutarea ei. Ar putea misterul dispari╚Ťiei lui Sukey s─â fie cheia pentru a o g─âsi pe Elizabeth?

„O poveste captivant─â de via╚Ť─â. O istorie extraordinar─â despre o tragedie obi╚Önuit─â." - Independent

... o scriitur─â detectivistic─â palpitant─â ╚Öi, în acela╚Öi timp, o descriere zguduitoare a suferin╚Ťei mentale. ╚śi totu╚Öi mai expresiv─â ╚Öi mai amuzant─â decât te-ai a╚Ötepta.” - Observer

„Un roman de debut fascinant.” - New York Times

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
May 2016
Numar pagini:
attribute_icon
288
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0621-1
Traducator(i):
attribute_icon
Manuela Bulat

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  11 mai 2016
Autor(i)  :  Emma Healey
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130 x 200
colectie  :  Buzz Books
ISBN  :  978-606-33-0621-1
Traducator(i)  :  Manuela Bulat