lips─â stoc

- 50%

Explorer Academy. Secretul Nebula

Seria: Explorer academy
0% of 100
RRP: 44,90┬álei Pre╚Ť special 22,45┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 44,90┬álei Pre╚Ť special 22,45┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

O AVENTUR─é EXTREM DE PERICULOAS─é ╚śI O SUPERMISIUNE PLIN─é DE SUSPANS ÎL A╚śTEAPT─é PE CRUZ CORONADO, UN B─éIAT DE DOISPREZECE ANI care î╚Öi las─â c─âminul din Hawaii pentru a se înscrie la prestigioasa institu╚Ťie Academia Exploratorilor.

Aici, împreun─â cu al╚Ťi dou─âzeci ╚Öi trei de copii veni╚Ťi din toate col╚Ťurile lumii, se va antrena s─â devin─â parte a unei noi genera╚Ťii de exploratori de top.

Pentru Cruz îns─â, aventura nu se opre╚Öte aici. Imediat ce ajunge la Academie, adolescentul descoper─â în trecutul familiei lui o leg─âtur─â înv─âluit─â de mister cu aceast─â organiza╚Ťie, care risc─â s─â-i pun─â în pericol viitorul. În mijlocul atâtor activit─â╚Ťi captivante – coduri secrete ╚Öi expedi╚Ťii uimitoare al─âturi de noii lui prieteni de la Academie –, Cruz trebuie s─â g─âseasc─â r─âspuns la dou─â întreb─âri esen╚Ťiale: CINE VREA S─é PUN─é MÂNA PE EL... ╚śI MAI ALES, DE CE?

"ABSOLUT FASCINANT─é! Academia exploratorilor este un festin nemaipomenit pentru minte ╚Öi suflet - o c─âl─âtorie surprinz─âtoare, cu personaje minunate ╚Öi locuri uluitoare, ╚Öi cu cea mai mare miz─â posibil─â... Nu pierde╚Ťi nicio clip─â, bucura╚Ťi-v─â de aceast─â aventur─â extraordinar─â"  - T.A. BARRON, autorul seriei Merlin Saga

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 12 mar. 2019
Serie : Explorer academy
Autor(i) : Trudi Trueit
Traducator(i) : Alexandru Maniu
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-33-3347-7