- 35%

Fantoma din Canterville / The Canterville Ghost

Preț special 6,44 lei

Reducere 35%

Preț standard 9,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Mici capodopere ale literaturii anglo-americane, în ediție bilingvă română–engleză O colecție de povestiri captivante cu ajutorul căreia poți să-ți exersezi și să-ți sporești cunoștințele de limba engleză, descoperind în același timp, în versiune integrală, creații nemuritoare ale...

Mici capodopere ale literaturii anglo-americane, în ediție bilingvă română–engleză


O colecție de povestiri captivante cu ajutorul căreia poți să-ți exersezi și să-ți sporești cunoștințele de limba engleză, descoperind în același timp, în versiune integrală, creații nemuritoare ale unor mari scriitori – clasici și contemporani – intrați în canonul literar universal. Poți confrunta, pagină cu pagină, textele în engleză cu traduceri românești de cea mai bună calitate, pentru a-ți nuanța și îmbogăți înțelegerea originalului, și poți să-ți notezi pe margini cuvinte și expresii noi sau observații utile.

 

Oscar Wilde (1854–1900) a fost un prozator, poet şi dramaturg de origine irlandeză. Romanul său Portretul lui Dorian Gray a devenit un manifest al estetismului şi una dintre cele mai importante cărți ale secolului al XIX-lea. Wilde a mai scris povestiri, printre care Crima lordului Arthur Savile şi Fantoma din Canterville, și piese de teatru, dintre care cele mai cunoscute sunt Evantaiul doamnei Windermere, O femeie fără importanță, Soțul ideal și Ce înseamnă să fii onest. A fost arestat şi condamnat la doi ani de închisoare pentru ultraj la moralitatea publică, răstimp în care a scris confesiunea De Profundis.


Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Dec 2016
Tip copertă:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
96
ISBN:
978‑606‑33‑1172-7
Colectie
De același autor Vezi toate