- 30%

Fata cu parul rosu

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei

1940, Amsterdam. Hannie Schaft, ├«n v├órst─â de doar nou─âsprezece ani, e o fat─â timid─â, student─â la Drept, care nutre╚Öte ambi╚Ťii mari ├«n leg─âtur─â cu viitorul ei. Dar visurile sunt sortite pieirii ├«n vremuri de r─âzboi, iar ascensiunea insidioas─â a nazismului face ca prietenii cei mai apropia╚Ťi ai lui Hannie s─â nu mai fie ├«n siguran╚Ť─â nici chiar dac─â se ascund. De╚Öi t├ón─âr─â, Hannie nu poate s─â stea deoparte ├«n timp ce amenin╚Ťarea r─âului nazist spore╚Öte ne├«ncetat. M├ónat─â de dragoste ╚Öi de revolt─â, Hannie devine ├«n cur├ónd o lupt─âtoare cu arma ├«n m├ón─â a mi╚Öc─ârii olandeze de rezisten╚Ť─â.

Pe m─âsur─â ce Hannie se afund─â ├«ntr-o re╚Ťea ├«nc├ólcit─â de comploturi, deghiz─âri ╚Öi asasinate, zvonurile se ├«ntind precum fl─âc─ârile unui incendiu, printre prieteni ╚Öi du╚Ömani deopotriv─â. Cu to╚Ťii o cunosc, dar nimeni nu-i ╚Ötie adev─âratul nume: ea e doar Fata cu P─ârul Ro╚Öu. Egala oric─ârui soldat nazist. O adev─ârat─â amenin╚Ťare. ╚śi o ╚Ťint─â.

Bazat pe o poveste real─â despre dragoste, loialitate ╚Öi despre limitele cu care ne confrunt─âm atunci c├ónd ne sunt puse la ├«ncercare valorile fundamentale, Fata cu P─ârul Ro╚Öu este un roman dramatic ╚Öi emo╚Ťionant, construit cu toat─â rigoarea cercet─ârii istorice minu╚Ťioase.

 

ÔÇ×Am citit pe ner─âsuflate romanul Fata cu P─ârul Ro╚Öu, care o readuce la via╚Ť─â pe Hannie Schaft. Aceast─â femeie uimitoare a fost o eroin─â autentic─â ╚Öi un adev─ârat exemplu de urmat... O lectur─â de-a dreptul captivant─â!" GWEN STRAUSS, autoarea bestsellerului Cele nou─â femei de la Ravensbr├╝ck

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 sept. 2023
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Buzzy Jackson
Traducator(i) : Mihaela-Magdalena Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 560
ISBN : 978-630-319-257-4