lipsă stoc

- 45%

Fata dinainte

Nota ta:
64 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei

Vă rog să faceți o listă cu toate bunurile pe care le considerați esențiale pentru viața dumneavoastră.

 

Cererea pare ciudată, chiar indiscretă, iar pentru cele două femei care răspund, consecințele sunt devastatoare.

 

EMMA
Traumatizată de o spargere la vechea locuință, Emma își dorește un loc nou în care să trăiască. Dar nici unul dintre apartamentele pe care le vizionează nu este sigur sau la un preț accesibil. Până la One Folgate Street. Casa e o capodoperă arhitecturală: design minimalist din piatră de culoare deschisă, sticlă și tavane înalte. Dar există anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa păstrează un control total asupra ei: fără cărți, fără perne aruncate, fără fotografii sau obiecte personale de orice fel. Spațiul e destinat să-l transforme pe cel care-l ocupă – și asta se și întâmplă.

 

JANE
După o tragedie personală, Jane simte nevoia unui nou început. Atunci când găsește One Folgate Street, ea este atrasă instantaneu de casă – și de creatorul ei rezervat, dar seducător. Curând după ce se mută, Jane află despre moartea prematură a chiriașei anterioare, o femeie care îi seamănă, ca vârstă și ca înfățișare. În timp ce încearcă să separe adevărul de minciună, Jane urmează fără să știe aceleași tipare, face aceleași alegeri, întâlnește aceleași persoane și trece prin aceeași teroare ca fata dinainte.


„Fascinant! Un roman pe care nu îl poți lăsa din mână, așa cum nu am mai citit de mult în ultimii ani. Plin de răsturnări de situație și cu un final care nu trebuie ratat!“ - Lisa Gardner


„Suspans psihologic de cea mai bună calitate… un thriller foarte ingenios.“ - The Bookseller


ROMAN PUBLICAT ÎN PESTE 40 DE ȚĂRI, ÎN CURS DE ECRANIZARE ÎN REGIA LUI RON HOWARD, CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI OSCAR

Despre J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney a debutat sub pseudonim cu thrillerul psihologic Fata dinainte (The Girl Before, 2017), carte publicată în 40 de țări și care urmează să fie ecranizată de regizorul Ron Howard, câștigător al Premiului Oscar.

Celelalte romane ale sale sunt Crede-mă când mint (Believe Me, 2018) și The Perfect Wife, care urmează să apară în 2019.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 feb. 2017
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : J.P. Delaney
Traducator(i) : Mihaela Buruiană
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 384
ISBN : 978‑606‑33-1425-4