lips─â stoc

- 50%

Fata dinainte. Vol. 129

Nota ta:
81 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 19,95┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 19,95┬álei

Traumatizat─â de o spargere la vechea locuin╚Ť─â, Emma î╚Öi dore╚Öte un loc nou în care s─â tr─âiasc─â. Dar nici unul dintre apartamentele pe care le vizioneaz─â nu este sigur sau la un pre╚Ť accesibil. Pân─â la One Folgate Street. Casa e o capodoper─â arhitectural─â: design minimalist din piatr─â de culoare deschis─â, sticl─â ╚Öi tavane înalte. Dar exist─â anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa p─âstreaz─â un control total asupra ei: f─âr─â c─âr╚Ťi, f─âr─â perne aruncate, f─âr─â fotografii sau obiecte personale de orice fel. Spa╚Ťiul e destinat s─â-l transforme pe cel care-l ocup─â – ╚Öi asta se ╚Öi întâmpl─â.

Dup─â o tragedie personal─â, Jane simte nevoia unui nou început. Atunci când g─âse╚Öte One Folgate Street, ea este atras─â instantaneu de cas─â – ╚Öi de creatorul ei rezervat, dar seduc─âtor. Curând dup─â ce se mut─â, Jane afl─â despre moartea prematur─â a chiria╚Öei anterioare, o femeie care îi seam─ân─â, ca vârst─â ╚Öi ca înf─â╚Ťi╚Öare. În timp ce încearc─â s─â separe adev─ârul de minciun─â, Jane urmeaz─â f─âr─â s─â ╚Ötie acelea╚Öi tipare, face acelea╚Öi alegeri, întâlne╚Öte acelea╚Öi persoane ╚Öi trece prin aceea╚Öi teroare ca fata dinainte.

 

Fascinant! Un roman pe care nu îl po╚Ťi l─âsa din mân─â, a╚Öa cum nu am mai citit de mult în ultimii ani. Plin de r─âsturn─âri de situa╚Ťie ╚Öi cu un final care nu trebuie ratat! Lisa Gardner

 

Suspans psihologic de cea mai bun─â calitate… un thriller foarte ingenios. The Bookseller

 

Un roman scris cu mult─â m─âiestrie... v─â va uimi cu siguran╚Ť─â. Booklist

Despre J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney a debutat sub pseudonim cu thrillerul psihologic Fata dinainte (The Girl Before, 2017), carte publicat─â ├«n 40 de ╚Ť─âri ╚Öi care urmeaz─â s─â fie ecranizat─â de regizorul Ron Howard, c├ó╚Ötig─âtor al Premiului Oscar.

Celelalte romane ale sale sunt Crede-mă când mint (Believe Me, 2018) și The Perfect Wife, care urmează să apară în 2019.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 oct. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : J.P. Delaney
Traducator(i) : Mihaela Buruian─â
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 480
ISBN : 978-606-33-4109-0