- 45%

Femei care cauta prea mult. Cum sa-ti distrugi viata asteptand barbatul perfect

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 44,90 lei Preț special 24,70 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 44,90 lei Preț special 24,70 lei

Ai un loc de muncă de care ești mulțumită, ai prieteni minunați și un cămin confortabil. Ce dacă nu ți-ai găsit încă „alesul”? Va apărea într-o bună zi, nu-i așa? Și totuși, ce se întâmplă dacă el nu apare? Sau ce se întâmplă dacă Domnul Perfect a fost, la un moment dat, chiar în fața ta, dar ai trecut pe lângă el?

Rămasă încă singură în jurul vârstei de 40 de ani, Lori Gottlieb a început să se întrebe ce anume aduce împlinirea sentimentală de lungă durată. În cartea de față, ea explorează o dilemă foarte frecventă – cum să găsim echilibrul dintre aspirația către o căsnicie fericită și lista foarte lungă de criterii pe baza cărora excludem în mod nejustificat o mulțime de bărbați foarte buni. Pentru a găsi răspunsul, Lori Gottlieb pornește în propria ei călătorie în căutarea iubirii, descoperind multe pilde înțelepte și perspective surprinzătoare în dialogul cu sociologi, psihologi și neurobiologi, dar și cu bărbați și femei – singuri și căsătoriți – de toate vârstele.

Femei care caută prea mult este o radiografie profundă și revelatoare, amuzantă și extrem de sinceră a relațiilor moderne, precum și un semnal de alarmă pentru femeile singure, care ar trebui să devină mai realiste în căutarea bărbatului perfect. 

 

„O lectură sinceră și amuzantă care împletește povești reale ale oamenilor cu experiențele proprii ale lui Lori Gottlieb, oferind analize detaliate ale rolului pe care îl joacă societatea și cultura în încercările femeilor moderne de a găsi dragostea.“ The New York Observer

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 iun. 2022
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Lori Gottlieb
Traducator(i) : Ioana Costea
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-8797-5