- 40%

Puterea rezilientei. Cele 12 secrete ale unei vieti calme, echilibrate si implinite

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 29,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 29,99 lei

În zilele noastre, e greu să ne bazăm pe lumea exterioară. Așadar, este vital să ne dezvoltăm aptitudini interioare precum tăria de caracter, recunoștința și compasiunea – cheia către reziliență și o stare de bine pe termen lung într-o lume aflată în continuă schimbare. Adevărata reziliență înseamnă mult mai mult decât a îndura condiții îngrozitoare. Avem nevoie de reziliență zi de zi pentru a ne dezvolta într-o familie, a avea un loc de muncă, a face față stresului sau problemelor de sănătate, a gestiona relațiile cu ceilalți, a ne vindeca de dureri vechi și pur simplu pentru a merge mai departe.

Făcând apel la combinația sa caracteristică de neuroștiințe, mindfulness și psihologie pozitivă, autorul de bestsellere New York Times Dr. Rick Hanson îți arată cum să-ți dezvolți douăsprezece aptitudini interioare vitale, programate în sistemul tău nervos. Atunci, indiferent ce greutăți îți rezervă viața, vei fi în stare să te simți mai puțin stresat, să urmărești încrezător oportunitățile care apar și să-ți păstrezi calmul în fața problemelor.

Acest ghid practic este plin de sugestii concrete, exerciții experimentale, exemple personale și informații despre creier. De asemenea, include moduri eficiente de a interacționa cu ceilalți și de a repara și aprofunda relațiile importante.

Prietenoasă, încurajatoare și realistă, abordarea pas cu pas a autorului se bazează pe știința neuroplasticității pozitive. Astfel, învățăm cum putem depăși prejudecata negativă a creierului și cum ne putem elibera de gândurile și sentimentele dăunătoare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 mar. 2023
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Irina-Marina Borțoi
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-7243-8