lips─â stoc

Flori aurii de toamna

Nota ta:
74 % of 100
49,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

O e╚Öarf─â minunat─â leag─â dou─â femei afectate de c├óte o tragedie personal─â ├«n acest roman captivant ╚Öi emo╚Ťionant.

Septembrie 1911. Pe Insula Ellis din portul New York, asistenta medical─â Clara Wood nu poate face fa╚Ť─â ├«ntoarcerii ├«n Manhattan, unde b─ârbatul pe care ├«l iubea a murit ├«n incendiul de la Triangle Shirtwaist. Apoi, ├«n timp ce ├«ngrije╚Öte un imigrant febril a c─ârui pierdere o oglinde╚Öte pe a ei, devine interesat─â de un nume brodat pe e╚Öarfa pe care acesta o poart─â... ╚Öi se treze╚Öte prins─â ├«ntr-o dilem─â care o oblig─â s─â ├«nfrunte adev─ârul despre presupunerile pe care le-a f─âcut. Ceea ce afl─â ar putea s─â o distrug─â - sau s─â o elibereze.

Septembrie 2011. ├Än cartierul Upper West Side din Manhattan, Taryn Michaels, r─âmas─â v─âduv─â, s-a convins c─â tr─âie╚Öte o via╚Ť─â ├«mplinit─â, lucr├ónd ├«ntr-un fermec─âtor magazin de ╚Ťes─âturi ╚Öi cresc├óndu-╚Öi singur─â fiica. Apoi, o fotografie pierdut─â de mult apare ├«ntr-o revist─â na╚Ťional─â, iar ea este for╚Ťat─â s─â retr─âiasc─â ziua ├«ngrozitoare ├«n care so╚Ťul ei a murit ├«n atacul de la World Trade Center... ├«n aceea╚Öi zi ├«n care un str─âin i-a ├«ntins m├óna ╚Öi a salvat-o. Dar o re├«nt├ólnire ├«nt├ómpl─âtoare ╚Öi o e╚Öarf─â veche de un secol ar putea s─â-i deschid─â ochii lui Taryn asupra for╚Ťelor ne╚Ötiute care ac╚Ťioneaz─â ├«n via╚Ťa ei.

 

[Meissner] creeaz─â dou─â personaje impresionante ╚Öi u╚Öor de admirat, pe care cititorii le vor aprecia. O carte emo╚Ťionant─â ╚Öi inspira╚Ťional─â. Kirkus Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 26 aug. 2021
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Susan Meissner
Traducator(i) : Teodora Maftei
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-7869-0