- 50%

- 50%

-50%

Franța. Rough guides

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 86,60 lei Preț special 43,30 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
43,30 lei
Acest ghid este conceput pentru a vă oferi o lectură plăcută, fiind, în același timp, un instrument de reper ușor de folosit. Cartea este împărțită în mai multe secțiuni, în care găsiți toate informațiile de care aveți nevoie. Secțiunea color introductivă prezintă Franța în linii mari, oferă sugestii...

Acest ghid este conceput pentru a vă oferi o lectură plăcută, fiind, în același timp, un instrument de reper ușor de folosit. Cartea este împărțită în mai multe secțiuni, în care găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

Secțiunea color introductivă prezintă Franța în linii mari, oferă sugestii referitoare la destinațiile și perioadele recomandate pentru călătorie și atracțiile esențiale și include, de asemenea, cuprinsul lucrării. Urmează secțiunea care conține informațiile de bază, în care găsiți informații utile înainte de călătorie, precum și alte informații practice, de tipul: călătoria, transportul, cazarea, preparate culinare și băuturi, media, sporturi și activități în aer liber, viața în Franța, cultura și eticheta, cumpărăturile, călătoria cu copiii.

Capitolele din ghid descriu în detaliu regiunile Franței; fiecare capitol începe cu o listă a atracțiilor principale, o introducere și o hartă care să vă ajute în planificarea itinerarului.

Secțiunea Contexte cuprinde informații despre istorie, artă, arhitectură, cinematografie și cărți, în vreme ce secțiunile color care urmează prezintă locuri unde se poate lua masa, diverse festivaluri și trasee pentru plimbare, iar secțiunea Limbă vă ajută să citiți un meniu în limba franceză și vă oferă noțiuni elementare de limbă, pentru a vă putea descurca.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2010
Nr. pagini:
attribute_icon
1256
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
125x195
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-847-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  26 iul. 2010
Numar pagini  :  1256
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  125x195
Categorie  :  Cadouri pentru exploratori
ISBN  :  978-973-675-847-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate