- 70%

-70%

Gașca de hoți și puștiul Grenadină

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț special 11,97 lei

Reducere 70%

Preț standard 39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.01.2021

E o zi obișnuită de aprilie într-o piață aglomerată din Marsilia. Charlie Fisher, un băiat de 12 ani, fiu de diplomat american, observă cu uimire cum, sub ochii lui, un grup de hoți de buzunare de o vârstă cu el „ușurează“ de portofele mai multe persoane, cu o dexteritate și o eleganță uimitoare. În vreme ce...

E o zi obișnuită de aprilie într-o piață aglomerată din Marsilia. Charlie Fisher, un băiat de 12 ani, fiu de diplomat american, observă cu uimire cum, sub ochii lui, un grup de hoți de buzunare de o vârstă cu el „ușurează“ de portofele mai multe persoane, cu o dexteritate și o eleganță uimitoare.

În vreme ce micii bandiți dispar în mulțime, Charlie își dă seama că și el a fost una dintre „țintele“ lor. În loc să se sperie, băiatul e atât de impresionat, încât îl apără pe Amir, unul dintre „șuți“, în fața polițiștilor. Cu o condiție însă: ca Amir să-l învețe „meserie“.

Treptat, Charlie pătrunde în lumea subterană a găștii de hoți, despre care descoperă că face parte dintr-o organizație internațională de absolvenți ai misterioasei Școli a celor Șapte Clopoței.

Hoții adolescenți își câștigă singuri traiul, sunt extrem de pricepuți la ceea ce fac și au sentimentul unei misiuni în viață - par, cu alte cuvinte, tot ceea ce Charlie și-ar dori să fie. Numai că practicarea aparent nevinovată a acestei îndeletniciri se va transforma curând pentru el într-o aventură periculoasă, cu o miză mai mare decât și-ar fi închipuit.

 

„Umor și acțiune în doze egale“ – School Library Journal

 

„Autorul acționează exact ca ștrengarii din carte: îți distrage atenția și între timp își pregătește cu grijă adevărata «lovitură». E o răsturnare de situație care te va lăsa aproape sigur cu senzația că ai fost și tu «buzunărit». Numai că, în acest caz, e o senzație foarte plăcută.“ New York Times Book Review

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
137x200
Nr. pagini:
432
ISBN:
978-606-33-3399-6
Din aceeasi categorie Vezi toate