- 15%

Geografie. Manual. Clasa a V-a

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 25,42 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 25,42 lei

Manualul de Geografie pentru clasa a V-a este aprobat la licitația organizată de Ministerul Educației în 2022.

Manualul aduce în viața elevilor informații actuale, care să le stârnească și satisfacă curiozitatea și, în același timp, lasă loc interpretării personale și ridicând probleme cu care se confruntă planeta noastră. De asemenea, apelează la soluții pe care să le propună elevii, făcându-i parte la luarea unor decizii majore pentru viitor. Este un manual dinamic, modern care include elemente noi legate de spațiul cosmic.

Proiectarea este centrată pe aplicații, portofolii, observații, experimente și investigații, implicând elevii în actul învățării pe bază de experienţe, formându-le astfel competențe reale.

Manualul este construit pe nivelul de dezvoltare psihologică a copilului și pe nevoile sale de cunoaștere. Activitățile propuse elevilor sunt de ordin academic (însușire de noțiuni științifice, asocieri de elemente geografice, itemi de completare și de alegere, calcule matematice), dar și activități de investigare, construire de scări grafice, măsurători, experimente, excursii în orizontul local, aplicații practice, propuneri de inițiative personale sau de grup, creare de carduri, postere, eseuri cu termeni dați sau cu idei personale susținute de fiecare elev sau de grup. Se propun activități de lucru în perechi, în grupe sau colectiv, cu sarcini precise.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 iun. 2022
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-9174-3