- 40%

- 40%

Ghid de bune maniere moderne

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Ghid de bune maniere moderne


Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 23,94 lei

Versiuni disponibile

Deprinderea bunelor maniere reprezintă o investiție importantă în viitorul tău. Acestea îți permit să te simți în largul tău în orice situație – și îți oferă lustrul și încrederea pentru a deveni lider. Expertul în etichetă Dorothea Johnson îți spune ce să faci și ce să nu faci, răspunzând la întrebări...

Deprinderea bunelor maniere reprezintă o investiție importantă în viitorul tău. Acestea îți permit să te simți în largul tău în orice situație – și îți oferă lustrul și încrederea pentru a deveni lider. Expertul în etichetă Dorothea Johnson îți spune ce să faci și ce să nu faci, răspunzând la întrebări clasice și la întrebări caracteristice secolului XXI:
• cum faci față cu brio interviurilor de angajare • cum strângi mâna cu stăpânire de sine • cum faci conversație • ținuta potrivită de business și protocolul pentru întâlniri • eticheta pe e-mail, inclusiv ce să postezi – sau să nu postezi – pe social media • cum să te descurci cu utilizatorii nepoliticoși de telefoane mobile • cum procedezi la o întâlnire la restaurant • cum participi la evenimente de afaceri și sociale • maniere la masă
Cu stil, nerv și plină de comentarii fermecătoare făcute de nepoata ei, Liv Tyler, asupra unei game largi de subiecte, de la a fi un oaspete bun, până la găsirea echilibrului cu tehnologia, Ghid de bune maniere moderne este lectura obligatorie care îți va asigura succesul.
Fondatoare a Școlii de Protocol din Washington, DOROTHEA JOHNSON a prezentat seminarii și ateliere având ca subiect manierele în fața a mai mult de 100 000 de persoane. Este autoarea a cinci cărți, inclusiv a bestsellerului The Little Book of Etiquette, și a fost invitată ca expert în etichetă la The Ellen DeGeneres Show.
LIV TYLER este o actriță apreciată la nivel internațional, jucând în filme ca Stealing Beauty, Empire Records, Armageddon, That Thing You Do!, trilogia Stăpânul inelelor, The Strangers, The Incredible Hulk și Robot and Frank. Locuiește în New York împreună cu fiul ei.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
176
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3287-6

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  9 ian. 2019
Numar pagini  :  176
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  140 x 200
ISBN  :  978-606-33-3287-6