- 30%

- 30%

Ghidul sănătății tale. Ediție color

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 43,25 lei Preț special 30,28 lei

Reducere 30%

Ghidul sănătății tale te învață cum să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale, într-un mod practic și accesibil. Tratamentele medicinii convenționale se îmbină cu străvechea utilizare a plentelor medicinale, dar și cu remediile homeopatice sau cu subtila acțiune a aromaterapiei. Structurată în 10 capitole,...

Ghidul sănătății tale te învață cum să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale, într-un mod practic și accesibil. Tratamentele medicinii convenționale se îmbină cu străvechea utilizare a plentelor medicinale, dar și cu remediile homeopatice sau cu subtila acțiune a aromaterapiei.

Structurată în 10 capitole, în funcție de diferitele sisteme ale corpului uman (cu un capitol dedicat bolilor copiilor), cartea vă propune tratamente simple, ușor de aplicat, lăsându-vă să alegeți între medicina convențională și cea alternativă.

Autorul este un  specialist cu studii universitare în domeniul remediilor naturale, al osteopatologiei și acupuncturii, dar și un scriitor prolific și o personalitate media. Printre cărțile publicate de el se numără Alimente pentru minte și corp, Medicina în familie și Ghidul alimentelor sănătoase.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2009
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 210
Nr. pagini:
attribute_icon
208
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-532-3
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate