lipsă stoc

- 15%

Gradina fermecata

Nota ta:
77 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 42,42 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 42,42 lei

Femeile din familia Waverley au, fie că le place sau nu, talente speciale aflate în strânsă legătură cu grădina din spatele impunătoarei reședințe a familiei, din Bascom, din Carolina de Nord.

Timp de aproape un deceniu, Claire a trăit în armonie cu grădina și cu moștenirea familiei Waverley, marcată de amintirea bunicii ei, de destinul zbuciumat al mamei sale și aparent indiferentă la soarta surorii ei rebele, Sydney, care s-a eliberat de mult de constrângerile mentalităților înguste ale orașului. Folosindu-se de rețetele bunicii ei și de puterile misterioase ale plantelor din grădină, Claire a pus bazele unei afaceri de succes cu produse alimentare, dar și ale unei existențe sigure, atent controlate. Însă întoarcerea în oraș a lui Sydney, împreună cu fiica ei, Bay, tulbură rutina vieții lui Claire. Un alt element perturbator este faptul că în casa învecinată se mută un bărbat care, din clipa în care o vede pentru prima oară pe Claire, devine absolut fascinat de ea.

Pe măsură ce Claire și Sydney reînvață să trăiască împreună și ajung să se împace cu traumele care le-au marcat copilăria, adolescența, dar și relația, descoperă și dragostea, exact acolo unde nu se așteptau să o găsească. Încet-încet, surorile Waverley ajung să-și accepte trecutul, să savureze prezentul și să privească pline de speranță spre viitor.

 

Sarah Addison Allen a creat o poveste minunată, care o să vă farmece pe toți. Grădina fermecată include o pleiadă de personaje interesante, o acțiune care vă va îndemna să vă uitați cu atenție la ce mâncați și o duioșie care se revarsă din împletitura de bucurii și tristeți care este viața. Kris Radish

Despre Sarah Addison Allen

Sarah Addison Allen

Sarah Addison Allen

SARAH ADDISON ALLEN este autoarea a șase bestselleruri New York Times, traduse în 30 de limbi și vândute în peste 2 milioane de exemplare. Grădina fermecată este romanul de debut. Sarah locuiește în Asheville, Carolina de Nord, și lucrează la următorul ei roman.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 iun. 2021
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Andreea Șeler
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-7545-3