- 40%

Gustul dulce de acasa

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Nu ne putem alege moștenirea. Dar putem alege ce vom deveni?

În California zilelor noastre, Eleanor Bennett le lasă celor doi copii ai ei, Byron și Benny, o moștenire tulburătoare: un tort cu fructe tradițional din Caraibe, preparat după o rețetă străveche, precum și o înregistrare audio. În mesajul ei, Eleanor le împărtășește o poveste tumultuoasă despre o tânără înotătoare care fuge de pe insula unde s-a născut și a crescut, fiind suspectă de comiterea unei crime. Istoria sfâșietoare dezvăluită pas cu pas de Eleanor, secretele încă ascunse și misterul unui copil de mult pierdut pun la grea încercare tot ceea ce au știut până atunci cei doi frați, cu privire la descendența lor și la propria identitate.

Vor putea, oare, Benny și Byron să redevină la fel de apropiați cum au fost cândva, să reconstituie întreaga poveste de viață a lui Eleanor și să împlinească ultima dorință a mamei lor, aceea de a împărți o felie din tortul cu fructe, la momentul potrivit? Vor reuși mărturisirile mamei lor să-i aducă laolaltă sau îi vor face să se simtă mai singuri și mai pierduți ca niciodată?

Romanul de debut al lui Charmaine Wilkerson vorbește despre felul în care moștenirea unor trădări, secrete și amintiri poate influența relațiile și istoria. Profund evocator și magistral scris, Gustul dulce de acasă este un extraordinar periplu prin viața unei familii al cărei destin este schimbat pentru totdeauna de alegerile matriarhei sale.

 

„Gustul dulce de acasă este o poveste multigenerațională, cu personaje puternice și care merită savurată pe deplin... un roman incitant și emoționant.“ Time

„Deopotrivă savuros și extrem de inteligent, Gustul dulce de acasă este un succes garantat.“ Taylor Jenkins Reid

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 apr. 2022
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Silvia-Alexandra Munteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 464
ISBN : 978-606-33-8835-4