- 60%

Honjok. Arta de a trai singur

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 19,96 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 19,96 lei

Honjok este termenul sud-coreean pentru cei care aleg să ia parte singuri la activități și care îmbrățișează solitudinea. Un honjok respinge presiunile și așteptările societății și sărbătorește faptul de a fi un individ unic.

Această carte extrem de stilată vă invită să vă gândiți la ocaziile pe care vi le poate aduce un trai honjok. Evaluează cât de mult timp în solitudine vă este necesar și vă poartă într-o călătorie de autodescoperire pe măsură ce aflați mai multe despre adevărata voastră persoană și despre cum să construiți sinele interior.

O viață honjok vă oferă darul timpului-pentru-mine: mai mult timp ca să o luați mai încet, să faceți o pauză și să descoperiți acte de solitudine care declanșează bucurie și vă permit să fiți liberi și să fiți percepuți așa cum sunteți cu adevărat ca indivizi.

 

Francie Healey este psiholog clinician. Este absolventă de sociologie, iar zona ei specifică de interes este cea a autovalorizării, a împuternicirii și a relațiilor sănătoase.

Crystal Tai este jurnalistă canadiană de origine chineză, care scrie despre mișcări și tendințe globale. A lucrat la South China Morning Post în Hong Kong, și s-a ocupat de Coreea de Sud ca jurnalist independent, scriind pentru Quartz, Monocle, Wallpaper și Lonely Planet. Crystal a crescut în Canada și este pasionată de călătoriile solitare în Asia și în lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 aug. 2021
Autor(i) : Francie Healey
Traducator(i) : Carmen Ștefania Neacșu
Tip Coperta : Cartonată
Format : 140x200
Numar pagini : 160
ISBN : 978-606-33-7683-2