- 15%

- 15%

-14.99%

Honjok. Arta de a trai singur

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 42,42┬álei

Reducere 15%

Honjok este termenul sud-coreean pentru cei care aleg s─â ia parte singuri la activit─â╚Ťi ╚Öi care ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â solitudinea. Un honjok respinge presiunile ╚Öi a╚Ötept─ârile societ─â╚Ťii ╚Öi s─ârb─âtore╚Öte faptul de a fi un individ unic. Aceast─â carte extrem de stilat─â v─â invit─â s─â v─â g├óndi╚Ťi la ocaziile pe care vi le...

Honjok este termenul sud-coreean pentru cei care aleg s─â ia parte singuri la activit─â╚Ťi ╚Öi care ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â solitudinea. Un honjok respinge presiunile ╚Öi a╚Ötept─ârile societ─â╚Ťii ╚Öi s─ârb─âtore╚Öte faptul de a fi un individ unic.

Aceast─â carte extrem de stilat─â v─â invit─â s─â v─â g├óndi╚Ťi la ocaziile pe care vi le poate aduce un trai honjok. Evalueaz─â c├ót de mult timp ├«n solitudine v─â este necesar ╚Öi v─â poart─â ├«ntr-o c─âl─âtorie de autodescoperire pe m─âsur─â ce afla╚Ťi mai multe despre adev─ârata voastr─â persoan─â ╚Öi despre cum s─â construi╚Ťi sinele interior.

O via╚Ť─â honjok v─â ofer─â darul timpului-pentru-mine: mai mult timp ca s─â o lua╚Ťi mai ├«ncet, s─â face╚Ťi o pauz─â ╚Öi s─â descoperi╚Ťi acte de solitudine care declan╚Öeaz─â bucurie ╚Öi v─â permit s─â fi╚Ťi liberi ╚Öi s─â fi╚Ťi percepu╚Ťi a╚Öa cum sunte╚Ťi cu adev─ârat ca indivizi.

 

Francie Healey este psiholog clinician. Este absolvent─â de sociologie, iar zona ei specific─â de interes este cea a autovaloriz─ârii, a ├«mputernicirii ╚Öi a rela╚Ťiilor s─ân─âtoase.

Crystal Tai este jurnalist─â canadian─â de origine chinez─â, care scrie despre mi╚Öc─âri ╚Öi tendin╚Ťe globale. A lucrat la South China Morning Post ├«n Hong Kong, ╚Öi s-a ocupat de Coreea de Sud ca jurnalist independent, scriind pentru Quartz, Monocle, Wallpaper ╚Öi Lonely Planet. Crystal a crescut ├«n Canada ╚Öi este pasionat─â de c─âl─âtoriile solitare ├«n Asia ╚Öi ├«n lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
160
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Format:
attribute_icon
140x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7683-2
Traducator(i):
attribute_icon
Carmen ╚śtefania Neac╚Öu
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 aug. 2021
Autor(i)  :  Francie Healey
Numar pagini  :  160
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  140x200
Categorie  :  Noutati
ISBN  :  978-606-33-7683-2
Traducator(i)  :  Carmen ╚śtefania Neac╚Öu

Din aceeasi categorie

Vezi toate