Iluzii. Seria Aripi (vol. 3)

Nota ta:
100 % of 100
39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.10.2023

Versiuni disponibile

├Ännod├ónd firul cu volumul al doilea, cel de al treilea se deschide cu Laurel, z├óna crescut─â printre oameni, ajuns─â acum ├«n clasa a dou─âsprezecea de liceu ╚Öi ├«ndr─âgostit─â ├«n continuare de prietenul ei David, pe care l-a ales ├«n defavoarea lui Tamani, spiritul ├«nrudit din Avalon, t─âr├ómul z├ónelor. Iat─â ├«ns─â c─â Tamani apare din senin ca elev pas─âmite transferat (din Sco╚Ťia) la liceul unde ├«nva╚Ť─â Laurel, st├órnind o lung─â intrig─â de gelozie ╚Öi conflicte cu David. Sosirea lui este legat─â de faptul ciudat c─â santinelele-z├óne care o protejeaz─â pe Laurel nu mai reu╚Öesc s─â prind─â nici un trol ├«n ultima vreme, cu toate c─â detecteaz─â constant urme ale trecerii lor.

Tamani a fost trimis ca un fel de iscoad─â ├«n lumea oamenilor, dup─â un stagiu de preg─âtire ├«n Sco╚Ťia, pentru a participa la supravegherea mai ├«ndeaproape a lui Laurel. El reu╚Öe╚Öte s─â resping─â la un moment dat un atac al trolilor asupra grupului de adolescen╚Ťi, dar trolii dispar din nou f─âr─â urm─â. Odat─â cu Tamani, la liceu sose╚Öte ╚Öi Yuki, o elev─â japonez─â, care se dovede╚Öte a fi tot o z├ón─â – s─âlbatic─â, se pare, ├«ntruc├ót ├«n afara Avalonului nimeni nu ╚Ötie s─â existe z├óne neinventariate. Yuki a fost de fapt adus─â de Klea, care pretinde c─â a sc─âpat-o de troli ╚Öi care o roag─â pe Laurel s─â o ajute pe eleva nou-venit─â s─â se integreze. De╚Öi Yuki refuz─â avansurile lui Laurel, ea nu rezist─â ├«n fa╚Ťa lui Tamani, fa╚Ť─â de care, parc─â ├«mpotriva voin╚Ťei ei, ├«ncepe s─â aib─â sentimente, st├órnind astfel gelozia lui Laurel.

Laurel ╚Öi prietenii ei ╚Ötiu c─â Klea ╚Öi probabil Yuki ascund un secret, dar nu reu╚Öesc s─â-l descifreze. ├Äntr-un final, Tamani ╚Öi Shar, mentorul s─âu, descoper─â o vraj─â complicat─â care ascundea por╚Ťiunea de p─âdure unde disp─âreau trolii, lucru care ├«i face s─â se ├«ntrebe cine ar fi putut concepe, dintre troli sau ├«n c├órd─â╚Öie cu ei, o asemenea vraj─â. Dup─â ce Tamani descoper─â ├«n locul respectiv o substan╚Ť─â stranie, ├«n care Laurel, experiment├ónd, reu╚Öe╚Öte s─â detecteze ingrediente din petale de z├ón─â, suspectul num─ârul unu este Klea, b─ânuit─â ea ├«ns─â╚Öi de a fi o z├ón─â mascat─â, aliat─â cu trolii pentru a se r─âzbuna pe Avalon.

├Äntre timp, s─âtul─â de conflictele dintre cei doi tineri ├«ndr─âgosti╚Ťi de ea, Laurel se desparte de David ╚Öi se apropie de Tamani, f─âr─â a fi ├«ns─â convins─â c─â poate s─â fie cu el. ├Än finalul c─âr╚Ťii, grupul de adolescen╚Ťi descoper─â c─â Yuki este de fapt o z├ón─â de iarn─â, pe care o atrag ├«ntr-o curs─â pentru a o face inofensiv─â. Aceasta este scena final─â. Ce ├«nseamn─â ea pentru personajele c─âr╚Ťii ╚Öi pentru Avalon urmeaz─â s─â afl─âm din volumul al patrulea.

 

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 apr. 2013
Autor(i) : Aprilynne Pike
Traducator(i) : Mihaela Alexandrescu, Laura Frunz─â
Tip Coperta : Cartonat─â
Format : 140x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-8494-46-3