- 40%

- 40%

Îmbunătățește-ți digestia. Ghid pentru un sistem digestiv sănătos

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Îmbunătățește-ți digestia. Ghid pentru un sistem digestiv sănătos


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Absorbția în cantități optime a substanțelor nutritive de care avem nevoie reprezintă rețeta pentru o viață lungă și sănătoasă, de aceea consecințele unei nutriții necorespunzătoare sunt evidente în frecvența tot mai mare a problemelor și bolilor digestive. În prezent, majoritatea bolilor sunt consecința faptului...

Absorbția în cantități optime a substanțelor nutritive de care avem nevoie reprezintă rețeta pentru o viață lungă și sănătoasă, de aceea consecințele unei nutriții necorespunzătoare sunt evidente în frecvența tot mai mare a problemelor și bolilor digestive. În prezent, majoritatea bolilor sunt consecința faptului că oamenii mănâncă mai curând prea mult decât prea puțin și că au o alimentație nesănătoasă. Drept urmare, există o epidemie tăcută de afecțiuni digestive, printre care indigestia, tulburările gastrice, ulcerul, boala Crohn, colita, diverticulita, candidozele și oboseala cronică. Indiferent dacă suferi de vreuna dintre aceste afecțiuni sau dorești doar să le previi, această carte practică te va ajuta să alcătuiești un plan prin care să îți îmbunătățești sănătatea.  

Descoperă cum să:

• alegi alimentele benefice pentru digestie;

• eviți iritanții digestivi;

• previi indigestia, balonarea și constipația;

• abordezi problemele precum sindromul intestinului iritabil, Candida, boala Crohn și colita;

• alegi cele mai eficiente suplimente digestive;

• îți detoxifiezi corpul;

• tratezi alergiile alimentare.  

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este un invitat constant al emisiunilor de televiziune și radio din Marea Britanie și din alte țări. Este unul dintre susținătorii ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu dietă și suplimente decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea din urmă. A publicat peste 30 de cărți, în 33 de limbi.

Dintre acestea, la Editura Litera au mai apărut: Detoxifierea ficatului în 9 zile (2010), Alergii alimentare  – prevenire, depistare, tratare (2010), Rețeta sănătății perfecte (2010), Ghid pentru o piele frumoasă și sănătoasă (coautor, 2011), Spune nu cancerului (coautor, 2011).  

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2012
Numar pagini:
attribute_icon
224
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
978-606-600-483-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  15 feb. 2012
Autor(i)  :  Patrick Holford
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-600-483-1