Îmbunătățește-ți digestia. Ghid pentru un sistem digestiv sănătos

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Absorbția în cantități optime a substanțelor nutritive de care avem nevoie reprezintă rețeta pentru o viață lungă și sănătoasă, de aceea consecințele unei nutriții necorespunzătoare sunt evidente în frecvența tot mai mare a problemelor și bolilor digestive. În prezent, majoritatea bolilor sunt consecința faptului că oamenii mănâncă mai curând prea mult decât prea puțin și că au o alimentație nesănătoasă. Drept urmare, există o epidemie tăcută de afecțiuni digestive, printre care indigestia, tulburările gastrice, ulcerul, boala Crohn, colita, diverticulita, candidozele și oboseala cronică. Indiferent dacă suferi de vreuna dintre aceste afecțiuni sau dorești doar să le previi, această carte practică te va ajuta să alcătuiești un plan prin care să îți îmbunătățești sănătatea.  

Descoperă cum să:

• alegi alimentele benefice pentru digestie;

• eviți iritanții digestivi;

• previi indigestia, balonarea și constipația;

• abordezi problemele precum sindromul intestinului iritabil, Candida, boala Crohn și colita;

• alegi cele mai eficiente suplimente digestive;

• îți detoxifiezi corpul;

• tratezi alergiile alimentare.  

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este un invitat constant al emisiunilor de televiziune și radio din Marea Britanie și din alte țări. Este unul dintre susținătorii ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu dietă și suplimente decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea din urmă. A publicat peste 30 de cărți, în 33 de limbi.

Dintre acestea, la Editura Litera au mai apărut: Detoxifierea ficatului în 9 zile (2010), Alergii alimentare  – prevenire, depistare, tratare (2010), Rețeta sănătății perfecte (2010), Ghid pentru o piele frumoasă și sănătoasă (coautor, 2011), Spune nu cancerului (coautor, 2011).  

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 feb. 2012
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-600-483-1