permanent noutate

- 30%

Indrazneste sa spui nu. Cum sa te eliberezi de sentimentul ca ar trebui sa le faci tuturor pe plac

0% of 100
RRP: 69,99 lei Preț special 48,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 69,99 lei Preț special 48,99 lei

Ești obosit să trăiești cu stresul unui program prea aglomerat și sufletul tău copleșit te doare de tristețe? Te trezești că ești incapabil să spui nu chiar și când ar trebui să o faci? Ești prins sub povara solicitărilor și responsabilităților fără sfârșit? Vestea cea bună este că nu trebuie să fie așa.

În Îndrăznește să spui nu, autoarea de bestselleruri New York Times Lysa TerKeurst te conduce prin lecțiile valoroase pe care le-a învățat despre ce înseamnă să trăiești conform scopului pe care Dumnezeu ți l-a rezervat. Lysa demonstrează puterea incredibilă a celor două cuvinte, da și nu, și modul în care aceste decizii simple, zilnice, ne pot contura povestea existenței.

Lysa a învățat la prima mână că există o mare diferență între a spune da tuturor și a-i spune da lui Dumnezeu. Inspirându-se din scripturi și din propriile experiențe, Lysa ne învață că, dacă știm și credem că Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, atunci îl vom pune în aplicare – servind drept dovadă vie a milosteniei Sale fără sfârșit și a bunătății Lui.

Dacă ne facem timp să ne oprim un pic și să ne ridicăm deasupra solicitărilor nesfârșite, putem fi siguri că înțelepciunea lui Dumnezeu ne va ajuta să luăm decizii care vor fi bune și mâine. Indiferent de anotimpul vieții pe care îl parcurgi, meriți șansa de a lua deciziile care să scoată ce e mai bun în tine.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 feb. 2024
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Lysa TerKeurst
Traducator(i) : Diana Popescu-Marin
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-630-319-648-0