lipsă stoc

- 70%

Influenta sociala. Cum sa obtii ce vrei fara compromisuri

Nota ta:
45 % of 100
RRP: 64,90 lei Preț special 19,47 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 64,90 lei Preț special 19,47 lei

ÎNVAȚĂ SĂ-ȚI DEZVOLȚI CARISMA, SĂ NEGOCIEZI RELAXAT ȘI SĂ DETECTEZI MANIPULATORII LA MOMENTUL POTRIVIT

Ești înzestrat din naștere cu abilitatea de a-i influența pe ceilalți, dar ai fost învățat să-ți suprimi această putere, să respecți regulile, să aștepți să-ți vină rândul, să nu faci valuri. Zoe Chance, o renumită profesoară de la Universitatea Yale, îți arată cum să-ți redescoperi această superputere, care îți permite să-ți pui în practică ideile extraordinare.

Influența nu funcționează așa cum te aștepți fiindcă oamenii nu gândesc așa cum crezi tu. Această carte demontează o serie de concepții greșite, de pildă ideea că oamenilor n-o să le placă de tine dacă le ceri ceea ce meriți, și te ajută să înțelegi de ce e posibil să fii mai puțin influent dacă folosești strategii de negociere obișnuite.

În paginile acestei cărți te vei întâlni cu aligatori, parașutiști, cu un cititor de gânduri costumat în gorilă, cu Jennifer Lawrence și cu omul care a salvat lumea printr-un simplu „nu“ și vei descoperi cum să-ți transformi viața, compania și, poate, chiar să schimbi cursul istoriei.

 

„Influența interpersonală este marele nostru avantaj ca ființe umane, transmis de la o generație la alta prin ADN. Ea le‑a permis membrilor speciei noastre să se adune în grupuri, să muncească împreună și să se răspândească pe tot globul. [...] Influența ți‑a adus succesul pe care îl ai și este calea către ceea ce dorești să faci. Este iubirea pe care o vei dărui în această lume și moștenirea pe care o vei lăsa în urmă.“ ZOE CHANCE

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 nov. 2022
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Zoe Chance
Traducator(i) : Andreea Lutic
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 170x230
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-9653-3