- 30%

- 30%

Inteligență emoțională 2.0

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 20,93 lei

Reducere 30%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,93 lei
METODA VERIFICATĂ PENTRU A-ȚI CREȘTE INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ   În contextul vieţii profesionale grăbite de azi, oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul, cu telefonul și în conferinţe de afaceri decât comunicând direct, faţă în faţă. În această reţea din ce în ce mai...

METODA VERIFICATĂ PENTRU A-ȚI CREȘTE INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

 


În contextul vieţii profesionale grăbite de azi, oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul, cu telefonul și în conferinţe de afaceri decât comunicând direct, faţă în faţă. În această reţea din ce în ce mai complexă, inteligenţa emoţională este mai importantă ca oricând. Conform cercetărilor, EQ-ul este de două ori mai important decât IQ-ul pentru a obţine ce vrei în viaţă. Cartea conţine un program pas cu pas care te va ajuta să-ţi identifici abilităţile de inteligenţă emoţională, responsabile pentru 58% din performanţa în toate tipurile de muncă, să ţi le sporești și să te bucuri de succes atât în viaţa personală, cât și în cea profesională.
Include un cod pentru accesarea gratuită a testului online de inteligenţă emoţională cu ajutorul căruia vei afla ce EQ ai și ce poţi face pentru a-l îmbunătăţi imediat.

 

Travis Bradberry, doctor în psihologie clinică și industrial-organizațională, este, alături de Jean Greaves, cofondatorul TalentSmart®, o companie de consultanță care colaborează cu peste 75% dintre companiile din lista Fortune 500 și care este lider mondial în furnizarea de teste de inteligență emoțională și de training. Cărțile lui au fost traduse în 28 de limbi și sunt vândute în peste 150 de țări.

 

Dr. Jean Greaves este coautoare, alături de Travis Bradberry, a volumelor: Leadership 2.0 (2012) și The Emotional Intelligence Quick Book (2003).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
208
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0282-4
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Brateș
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  16 dec. 2016
Autor(i)  :  Travis Bradberry
Numar pagini  :  208
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 200
colectie  :  Introspectiv
Categorie  :  Dezvoltare Personala
ISBN  :  978-606-33-0282-4
Traducator(i)  :  Irina Brateș

Din aceeasi categorie

Vezi toate