iPhoneography. Cum să fotografiezi creativ cu iPhone-ul

0% of 100
38,44 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

iPhoneografia poate fi definită ca arta de a fotografia și procesa imagini digitale folosind iPhone-ul, acest dispozitiv cu adevărat revoluționar. Mic și ușor, mereu la îndemână, iPhone-ul este mai discret și mai rapid față de o cameră SLR sau DSLR, încurajând astfel spontaneitatea. Lipsurile ce țin de controlul fin al fotografierii (reglarea diafragmei și a timpului de expunere) sunt compensate prin viteza de acțiune.

Cartea este dedicată atât amatorilor entuziaști, cât și fotografilor profesioniști. Accentul este pus mai puțin pe tehnică și mai mult pe viziunea persoanei din spatele camerei. Toate imaginile din carte sunt fotografiate și procesate cu iPhone 3 și iPhone 4. În timp, chiar dacă apar noi aplicații, sugestiile din carte rămân valabile.

Ce învățați din carte:

• funcțiile de bază ale camerei iPhone și cum să fotografiați, să organizați, să accesați și să vă promovați imaginile.

• să vă familiarizați cu cele mai bune aplicații (apps) pentru a vă contura direcția artistică: Photoshop Express, TiltShiftFocus, Photo fx, Hipstamatic, Lo-Mob, CameraBag, Mill Colour etc. Puteți ajusta saturarea culorilor și contrastul, decupa subiecții sau aplica texturi, viniete și rame care imită efectele aparatelor foto retro.

• să vă dezvoltați creativitatea cu ajutorul celor 100 de sugestii inedite, așa-numitele misiuni speciale. Câteva exemple: căutați combinații stranii de elemente, împărțiți un spațiu în trei secțiuni inegale, surprindeți cuvinte și fraze care transmit mesaje în spații publice, imortalizați opusul unui zâmbet, urmați un grup de oameni cu umbrele, găsiți un obiect care întrerupe un tipar. Toate aceste idei mai mult sau mai puțin originale pot fi folosite și de cei care fotografiază cu o cameră foto tradițională, cu film sau digitală.

• să vă lăsați inspirați de proiectele unice ale unor iPhoneografi celebri

• cum să creați un jurnal foto online și cum să vă alăturați comunității internaționale de iPhoneografi, pe Twitter, Picasa, Facebook, Flickr sau alte site-uri specializate.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 aug. 2013
Tip Coperta : Broșată
Format : 125 x 225
Numar pagini : 160
ISBN : 978-606-686-030-7