- 30%

Ipoteza iubirii

Nota ta:
70 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Olive Smith este în anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Dar prietena ei cea mai bună este convinsă de importanța iubirii, așa că, pentru a o convinge pe Anh că se întâlnește cu cineva și că este pe drumul cel bun pentru a fi fericită până la adânci bătrâneți, Olive trebuie să ia o hotărâre. Oamenii de știință au nevoie de dovezi. Așadar, ca orice biolog care se respectă, Olive intră în panică și se sărută cu primul bărbat pe care îl vede.

Acel bărbat este nimeni altul decât Adam Carlsen, un tânăr profesor în vogă și un mârlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluită când tiranul laboratorului de la Stanford acceptă să intre în joc și să fie iubitul ei fals. Dar când o mare conferință științifică o ia razna, turnând acid peste cariera lui Olive, Adam o surprinde din nou cu sprijinul său de neclintit și cu un abdomen ca de piatră... cu pătrățele și tot tacâmul.

Dintr-odată, micul lor experiment se apropie periculos de mult de combustie. Iar Olive descoperă că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-și pună propria inimă sub microscop.

 

„O comedie romantică frumos scrisă, cu o eroină de care vă veți îndrăgosti instantaneu, Ipoteza iubirii este destinată să-și câștige locul pe raftul cărților preferate. ELIZABETH EVERETT

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 ian. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ali Hazelwood
Traducator(i) : Simona Săsărman
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-9735-6