- 25%

Istoria ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova (6 volume)

Preț special 149,25 lei

Reducere 25%

Preț standard 199,00 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Azi, trecutul fie ne copleșește, fie ne lasă, după caz, indiferenți, făcându-ne să uităm că el reprezintă viața trăită și că trebuie luat ca atare, ca parte din umanitate.Românii sunt o parte a omenirii, o picătură în oceanul acesta al vieții, dar fără de care întregul rămâne...

Azi, trecutul fie ne copleșește, fie ne lasă, după caz, indiferenți, făcându-ne să uităm că el reprezintă viața trăită și că trebuie luat ca atare, ca parte din umanitate.
Românii sunt o parte a omenirii, o picătură în oceanul acesta al vieții, dar fără de care întregul rămâne vitregit, frânt și sărac. De aceea, istoria românilor se cuvine
cunoscută alături de alte istorii paralele și întrepătrunse, venite de demult și îndreptate spre viitor, pe șoseaua cea mare și fără de sfârșit a vieții.
Ediția a văzut lumina tiparului cu prilejul apropiatului Centenar al Marii Uniri a Românilor, a centenarului aducerii împreună a tuturor provinciilor românești, eveniment pe care poporul român l-a așteptat, pentru care a suferit, a lucrat și a luptat atâtea veacuri și pe care l-a realizat cu atâtea jertfe.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Aug 2017
Tip copertă:
Cartonată
Format:
215 x 265
ISBN:
6425714003385
Din aceeasi categorie Vezi toate