- 40%

- 40%

Istoria ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova (6 volume)

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Istoria ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova (6 volume)


Nota ta:
Preț standard 199,00 lei Preț special 119,40 lei

Versiuni disponibile

Azi, trecutul fie ne copleșește, fie ne lasă, după caz, indiferenți, făcându-ne să uităm că el reprezintă viața trăită și că trebuie luat ca atare, ca parte din umanitate.Românii sunt o parte a omenirii, o picătură în oceanul acesta al vieții, dar fără de care întregul rămâne...

Azi, trecutul fie ne copleșește, fie ne lasă, după caz, indiferenți, făcându-ne să uităm că el reprezintă viața trăită și că trebuie luat ca atare, ca parte din umanitate.
Românii sunt o parte a omenirii, o picătură în oceanul acesta al vieții, dar fără de care întregul rămâne vitregit, frânt și sărac. De aceea, istoria românilor se cuvine
cunoscută alături de alte istorii paralele și întrepătrunse, venite de demult și îndreptate spre viitor, pe șoseaua cea mare și fără de sfârșit a vieții.
Ediția a văzut lumina tiparului cu prilejul apropiatului Centenar al Marii Uniri a Românilor, a centenarului aducerii împreună a tuturor provinciilor românești, eveniment pe care poporul român l-a așteptat, pentru care a suferit, a lucrat și a luptat atâtea veacuri și pe care l-a realizat cu atâtea jertfe.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Aug 2017
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
ISBN:
attribute_icon
6425714003385

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  11 aug. 2017
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  215 x 265
ISBN  :  6425714003385