- 80%

Joc murdar

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 59,90 lei Preț special 11,98 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,90 lei Preț special 11,98 lei

Într-o dimineață, Pete Riley deschide ușa celui mai urât coșmar al unui părinte. În fața lui se află Miles Lambert care îi aduce lui Pete vestea răvășitoare că fiul lui în vârstă de doi ani, Theo, nu este în realitate al lui – copiii lor au fost încurcați la naștere.

Cele două familii – Pete cu partenera lui, Maddie, și Miles cu soția lui, Lucy – cad de acord ca, în loc să schimbe la loc copiii, să încerce mai bine să găsească o cale de rezolvare mai flexibilă, în interesul acestora. Dar planul de a da în judecată spitalul declanșează o investigație care dă naștere unor întrebări tulburătoare despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care copiii au fost schimbați.

Apoi, când Theo este eliminat de la creșă pentru lovirea unui alt copil, Maddie și Pete se întreabă cât de departe sunt dispuși să meargă cu această înțelegere. Ce secrete se ascund dincolo de ușa intimidantă a familiei Lambert? Câtă încredere pot avea în părinții adevărați ai copilului lor?

 

„Un scenariu de coșmar pune în mișcare acest thriller psihologic captivant... Răsturnările de situație cu adevărat surprinzătoare demonstrează cât de departe poate merge un părinte de dragul unui copil. Un roman de suspans domestic cât se poate de neliniștitor.Publishers Weekly

Cititorii vor fi surprinși de întorsăturile pe care le ia povestea și de finalul la care nu se vor aștepta.Booklist

„J.P. Delaney duce suspansul domestic dincolo de zona de confort. The New York Times Book Review

Despre J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney

J.P. Delaney a debutat sub pseudonim cu thrillerul psihologic Fata dinainte (The Girl Before, 2017), carte publicată în 40 de țări și care urmează să fie ecranizată de regizorul Ron Howard, câștigător al Premiului Oscar.

Celelalte romane ale sale sunt Crede-mă când mint (Believe Me, 2018) și The Perfect Wife, care urmează să apară în 2019.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 nov. 2022
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : J.P. Delaney
Traducator(i) : Sanda Spiridon
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-9522-2